Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, replică pentru Dan Barna: ”Respectivul politician să explice cum stă treaba cu prafurile”

Monday, 24 February 2020, 18:27 Sursă: Realitatea.NET

Dan Barna a declarat, recent, că asistăm la un ”poker politic” și că ”praful de stele” de pe umerii președintelui Klaus Iohannis și ai premierului desemnat Ludovic Orban ”s-a risipit”, iar PNL dă dovadă de aroganță în spațiul public.

Klaus Iohannis l-a numit pe Barna ”respectivul politician” și i-a transmis că îi va cere socoteală la prima lor întâlnire, să îi explice care ”e treaba cu prafurile”.

”Nu știu care e treaba cu praful, poate mă lămurește respectivul politician care e treaba cu prafurile. Suntem într-o situație complicată. Țara este guvernată și Parlamentul legiferează.

Este riscant să perpetuăm acest interimat până în decembrie. Întoarcerea la electorat este democratică și legitimă”, a precizat Klaus Iohannis.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-24 21:59:01
Un alegator

Barna cu un ochi la făină și cu celălalt la slănină.

2020-02-25 10:39:03
Paine si circ in Romanica

"Suntem intr-o situatie conplicata, tara este guvernata si parlamentul legifereaza" dar care este situatia relaxata atunci? Asta este pe alta planeta, disperarea este mare, a mintit USR pentru voturi, l-a compromis cu dosarul pe Barna nu cumva sa-i puna bete in roate iar acum, tarziu, cand USR si-a dat seama ca a fost transformat in wc-ul pnl-istilor sunt brusc securisti, cind au facut campanie si l-au votat nu erau securisti. Curva tot curva ramane indiferent de religie.

Alte articole din: POLITICĂ