Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, primul discurs de la reîntoarcerea din concediu. De ce a tăcut până acum

Tuesday, 01 September 2015, 10:49 Sursă: REALITATEA.NET

Klaus Iohannis a participat la deschiderea lucrărilor Conferinței Internaționale de Micro-Nano-Fotonică ROMOPTO, arătând că prezența sa nu este deloc întâmplătoare deoarece se simte apropiat de domeniu, prin prisma formației sale profesionale, dar că are și o responsabilitate ca președinte.

"Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt prioritățile mele. Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa așa-numitor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment", a spus șeful statului, la Academia Română.

El a afirmat că "cercetarea și educația sunt șansa pe care România o are", "șansa unui viitor pe care nu avem voie să îl ratăm", scrie Agerpres.

"România puternică nu poate fi decât bazată pe cunoaștere, iar prosperitatea și progresul societății vin împreună cu ea", a subliniat Iohannis.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ