Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, primele declarații după amânarea în dosarul cu ANI

Friday, 26 September 2014, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu merg pe o singură variantă, că voi câștiga. Știu ce există în dosar, ce am făcut, ce n-am facut, n-am o problemă. Nu calculam pe alta varianta", a declarat candidatul ACL, scriu cei de la ziare.com

"Am spus din capul locului că nu am nicio problemă. Am câștigat fără probleme la Curtea de Apel Alba. Și sigur că ar fi foarte bine ca procesul să se termine, înainte de a incepe campania. Altfel, ceilalți competitori vor folosi tema ca una de campanie, deși nu este. Oamenii nu vor să audă despre un proces cu ANI, vor sa audă ce soluții și ce proiecte propun. Mi-ar conveni de aceea o soluție rapidă, dar instanța va hotărî pe data de 30 septembrie, care va fi termenul când se va judeca propriu-zis dosarul", a mai explicat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă la strategia de apărare va folosi excepții, mijloace procedurale care ar putea întârzia verdictul, candidatul ACL a răspuns:

”Depinde de data concretă a termenului pentru judecare. Voi fi reprezentat de un avocat și împreună vom vedea cum gândim procesul".

Klaus Iohannis a dat asigurări că, în eventualitatea în care ar ajunge președinte, procesele cu ANI nu vor avea nicio urmare, ”pentru că nu ia lucrurile emoțional și personal”.

”Relația cu ANI va fi instituțional corectă și nu va fi apăsată de experiențe anterioare, mai cu seamă că am câștigat toate procesele cu ANI”, a mai spus Klaus Iohannis.

Mai multe pe ziare.com


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ