Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

KLAUS IOHANNIS CANDIDEAZĂ LA ŞEFIA PNL. Congresul va avea loc pe 28 - 29 iunie

Wednesday, 28 May 2014, 14:14 Sursă: REALITATEA.NET

"Astăzi în deschiderea Delegaţiei Permanente am anunţat că voi candida la preşedinţia PNL. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Cred că reacţia colegilor din partid a fost una foarte bună. În concluzie, ne pregătim pentru congres", a spus Iohannis, la finalul şedinţei.

"Eu cred că PNL va continua foarte bine. Avem toate şansele să mergem mai departe, mai bine şi, în final, vom şi câştiga", a mai spus Iohannis.

Întrebat dacă Antonescu rămâne candidatul PNL la prezidenţiale, Iohannis a răspuns: "Nu discutăm despre o candidatură la preşedinţie astăzi. Discutăm chestiuni organizatorice".

Ioan Ghişe ar fi cel de-al doilea candidat. 

Deputatul PNL Ludovic Orban a anunțat, miercuri, în Delegația Permanentă a partidului, că renunță la candidatura anunțată pentru șefia PNL, de la congresul extraordinar, pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis

Congresul extraordinar al PNL în care va fi aleasă noua conducere a partidului va fi organizat peste o lună de zile, pe 28-29 iunie.

Crin Antonescu a declarat, marţi seară, la JOCURI DE PUTERE, că Iohannis este o variantă de candidat la Președinție.

"Sunt pregătit să susțin pe orice are șanse mari la președinția României. Klaus Iohannis este o variantă, dar este o variantă pe care trebuie să o analizăm serios. S-a mințit destul cu sondajele, cu acești infractori ai sondajelor. Încrederea nu este totul. Acolo trebuie un om care să convingă, să se bată, să aibă mai multe șanse mediatice, care să nu aibă un handicap. Klaus Iohannis e cel mai puțin cunoscut, nu știu dacă vrea, declarațiile sale arată o puternică reținere", a declarat CRIN ANTONESCU, la Jocuri de Putere. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ