Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iosif Boda: ”Cred că Dacian Cioloș ar putea să fie oricând premier”

Sunday, 08 November 2015, 22:24 Sursă: REALITATEA.NET

”Iohannis, cu fiecare zi cu care amână o decizie foarte clară - mergând până la 'greva regală', folosind cele mai dure metode, la limita legii - nu va avea niciun fel de șansă și niciun fel de viitor. Acolo se adună toată forța pieței la ora actuală”, a declarat sociologul Iosif Boda, la emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV.

Iosif Boda consideră că echipa din jurul lui Klaus Iohannis este una slabă. ”În jurul președintelui nu trebuie să stea oameni care să primească lumina Soarelui prin Lună, ci trebuie să aibă lumina lor”, a explicat sociologul. 

Acesta mai consideră că, la ora actuală, oamenii așteaptă opinia președintelui. ”Iohannis trebuie să conștientizeze că este unul din capetele Executivului. Să participe la ședințele de Guvern”, a adăugat Iosif Boda. 

”Cred că domnul Cioloș ar putea să fie oricând premier. Se poate gândi și la oameni care aparent joacă doar pe felia show-biz-ului, dar care gândesc la treburile cetății. Îl amintesc pe Tudor Chirilă”, a mai menționat sociologul. Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ