Iohannis nu renunță la ideea de "anticipate". Premierul Orban este de neînlocuit

Friday, 20 December 2019, 14:13 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Relația cu Ludovic Orban ”este surprinzător de bună”, a spus președintele. Întrebat cât îl vede premier, a răspuns ”îl văd mult și bine”, adăugând că ”tot el va fi după anticipate”.

În legătură cu procedura declanșării alegerilor anticipate, Iohannis a explicat că există două variante: fie premierul Orban demisionează, fie guvernul își angajează răspunderea pe un proiect de lege care să conțină mai multe măsuri pe care vrea să le impună și ulterior pică pe moțiune de cenzură. ”Alte variante sunt puțin probabile”, a declarat șeful statului.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-20 14:50:29
Constantin Gadea

ANTICIPATE CAT MAI REPEDE ! Alminteri, Comunistoizii se reorganizeaza rapid, incat nu ne mai dau nici o sansa ca sa mai scapam de ei.

2019-12-20 19:40:31
Paine si circ in Romanica

Angajatorii lui Santa Klaus sunt realisti. Au experienta de pe vremea gunoiului Basescu si a Bocului aferent, metoda patentata pentru a proteja oamenii capabili din PNL trimitand carne de tun Bufonii cu plicarul Orban in frunte, perfecti aproape, caracterizati de lipsa simtului penibilului. Saraciile aste sunt capabile de orice pentru un ciolan de ros cazut de pe masa bogatilor. E nevoie de ei ca de aer, mai ales daca sunt prosti si mai bine vor putea fi manevrati. Sunt atat de modesti incat nu-si pot justifica nici macar costul pantofilor proprii... ce sa mai vorbim de altele?

2019-12-20 21:17:42
vasiled

Nerusinatilor! Lingailor!

Alte articole din: Ultimele Stiri