Iohannis, nemilos cu Dăncilă: Nu va fi primită la dezbatere!

Monday, 18 November 2019, 17:55, Sursă: Realitatea.NET

Klaus Iohannis, nemilos cu Viorica Dăncilă: șeful statului, candidatul favorit pentru alegerile din 24 noiembrie, spune că Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de staff-ul PNL.

Adaugă părerea ta

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de staff-ul PNL, la Biblioteca Centrală Universitară, dacă aceasta va veni acolo.

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat, luni, Iohannis.

Klaus Iohannis participă, la Ploieşti, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi.

Dăncilă ascute săbiile într-o videoconferință cu liderii PSD

Viorica Dăncilă nu exclude să se ducă peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care președintele a anunțat-o pentru marți seară. Întrebată, într-o emisiune, dacă se va duce la dezbatere, Dăncilă a răspuns „Nu știu încă”. ​Ea spune că refuzul președintelui de a participa la dezbatere „e o sfidare la adresa românilor”.

Iohannis: Eu sunt în război împotriva politicilor greșite ale regimului Dragnea-Dăncilă, nu sunt în niciun fel de război cu alegătorii PSD-ului

Aflat în campanie electorală pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale şi într-un anunţat “război cu PSD”, preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent luni după-amiază la Ploieşti, pentru o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii Partidului Naţional Liberal.

În timpul unei scurte conferințe de presă susținută, Iohannis a explicat în ce constă acest ”război” dus împotriva PSD, scrie RealitateadePrahova.net.

”Pentru mine, a fi în război cu PSD-ul, înseamnă că îmi doresc ca PSD-ul să plece din fruntea statului și din fruntea instituțiilor. Asta, evident, în mod democratic, prin vot. Însă, aici vreau să fac o precizare foarte importantă, eu în niciun caz nu sunt în război cu alegătorii PSD. Alegătorii PSD au tot dreptul să voteze cu partidul pe care-l preferă, dar cred că nici ei nu sunt foarte mulțumiți că li s-a promis marea cu sarea în decembrie 2016 și când a ajuns PSD-ul la putere, PSD a început să atace marile sisteme publice , a dorit să politizeze justiția și în final nici măcar realizările cu care se tot laudă PSD-ul nu au adus omului de rând mare lucru. Au crescut un pic  salariile și pensiile și în compensaţie a crescut inflația și le-a mâncat practic această creștere. Deci, eu sunt în război împotriva politicilor greșite ale regimului Dragnea-Dăncilă, nu sunt în niciun fel de război cu alegătorii PSD-ului", a spus Iohannis. 

Comentarii Existente
2019-11-18 18:11:16
Maria

Ciolanis are fixuri cu PSD si Dănciĺă.

2019-11-18 18:42:10

2019-11-18 18:53:06
mihai

Foarte bine. Dacă nu înțelege și face scandal, chemati politia.

2019-11-18 18:59:26

2019-11-18 19:27:01
Vlad

Ciolanis malau impotent, pentru cine a arganizat "Dezbaterea" monolog? Cu cine dezbate si ce? Parca traim un film lung, sovietic si de bataie...

2019-11-18 19:51:07
toto2

Iohanis nu stie nici sa vorbeasca romaneste daca nu are hartia scrisa nu stie cum sa rapunda ,daca un ziarist ii pune o intrebare el spune ca nu raspund la acesta intrebare , atata stie atata face ,parca are o galusca in gura cand vorbeste romaneste , astanu merita a fi presedinte , fraza pe care o repêta mereu si ori unde se duce spune ca vrea razboi contra PSD si ca vrea sa ingroape PSD ,astea sunt vorbe de un presedinte ? sunt vorbe cum faceau nazistii;razboi si moarte asta spune mereu ,si cu asta sa ocupat in toti acesti ani nimic mai mult si sa se duca cu planger peste tot ,pela UE pe la parlamentul European si sa critice tara la care este presedinte,chiar si Basescu care era vulgar la vorbe dar cand era vorba de tara nu o critica si o apara cu vorbe cum putea ,nu ca actualul presedinte care ar fi in stare sa si vanda tara ,care nu o considera probabil a lui

2019-11-18 19:52:55
adrian

Nu ai ce sa stai de vorba cu reprezentanta unui grup infractional numit PSD.

2019-11-18 19:58:22
toto2

Dezbaterea o va face singur ,cu jurnalistii ce altceva va face ,fara on proiect ,fara un program ,fara nici o idee pentru a intelege lumea ce va face ,nimic nou pentru el si nici pentru tara ,vom asista la inca un razboi poate cu un alt partid care nu va face cum vrea el si anii vor trece si Iohanis a stat bine merci si romanii vor suferii ,mai are si un prim ministru ca el si cu idei etc care nu va fi in ajutorul oamenilor , ori sa strice si ce a fost facut.

2019-11-18 20:04:00
toto2

Sfideaza romanii le vorbeste de sus si ii considera prosti pe toti ,numai el este inteligent,cei care sunt cu el acum au fost si au facut multe exscocherii dar cu pile si etc au scapat sunt penali si la el in clica ,au fost platiti bine sa taca.

2019-11-18 20:15:08
Paine si circ in Romanica

Vom asista la monologul unui bolovan inert cu poezia invatata de acasa plus aplaudacii si tzutzerii de rigoare si o parte din Bufoni. Este limpede, Dancila il face muci la o eventuala confruntare, Bufonilor le este frica de fac pipi pe ei noaptea in pat...

2019-11-18 21:03:46
anonim

Sa nu vorbeasca tuta poporului in numele romanilor si sa mai lase istericalele de femeie cu hormonii in pioneze . E normal ca presedintele persoana bine educata de acasa, cu scala facuta pe bune sa nu accepte manierele de mahala ale acestei femele . Si nu inleg de ce presa si media in general ii canta matracucei in struna cerand imperios ,,dezbatere,, . Populatia Romaniei doreste legi bune, munca,ordine si disciplina in institutiile statului, nu comisii, comitete ce nu fac nimic si dezbateri de scandal. Domnilor din media, doriti sa fim inca o data de rasul lumii din cauza unei muieri ce tremura dupa functii si bani nemeritati ?!? Ne ajunge ca suntem aratati cu degetul pentru corupti facuti scapati de puscarii, pentru inalti functionari din ambasade ce se dedau la ilegalitati, pentru infractorii romani ce bantuie si sperie lumea. Asa ca incetati circul din media, ca ne-am saturat si de fapt ne uitam doar la filme si la documentare, nu la voi.

2019-11-18 21:16:38
Olguta caratista

Saraca de ea cum se mai milogeste de voturile noastre cum se mai da ea peste cap de trei ori s a mearga la dezbatere.

2019-11-18 21:19:21
Olguta caratista

Salut

2019-11-18 21:25:15
Vlad

Frica este cel mai rau adversar. Hitleristul asta nu poate face fata nici macar lui Dancila, se fofileaza si crede ca va scapa asa cu 2 foi memorate sau eventual citite. In afara de confruntarea cu Ponta nu l-am vazut sa fi vorbit public la liber cu cineva , atunci cred ca s-a speriat de penibilul situatiei create. Aceasta confruntare publica putea dovedi capacitatea lui de gestionare pe moment a unor situatii, dar frica... Bat-o vina. Pe de alta parte hitleristul ne priveaza pe noi alegatorii de posibilitatea determinarii acestei capacitati a lui doar este Seful suprem al Armatei. Trebuie sa vedem si noi ce fel de martalog punem prin vot la sefia suprema a tarii, sa nu mai procedam ca in republicile dictatoriale sa acceptam maimutoiul sustinut de grupuri cu interese financiare comune. Punem clar la indoiala capabilitatea lui Iohanis in luarea unor decizii spontane privitoare la evolutia pozitiva a Romaniei!

2019-11-18 22:04:00
Puscarie

Dragnea si alte persoane au primit puscarie pentru utilizarea banilor publici pentru plata secretarelor in scopuri de partid iar Iohanis primeste voturi pentru utilizarea infrastructurii Administratiei Prezidentiale in scop de PNL. Adica foloseste bani publici cu care plateste lucratorii si serviciul de telefonie din AP pentru organizarea campaniei electorale proprii. Nu este nici un secret. "Justitia" nu sesizeaza decat in dreptul adversarilor lui deocamdata. Va veni curand vremea schimbarii si a pierderii imunitatii. Nimeni nu-i de inlocuit.

2019-11-18 22:07:10
Puscarie

"Neinlocuit"

2019-11-18 22:58:59
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Iohannis, acest Fujimori corupt și trădător al României Posted by justitiarul 1 hour ago Nu știu dacă vă consolează cu ceva, dar nu suntem chiar singurii din lume care am acceptat să fim conduși de un minoritar etnic și corupt până în măduva oaselor: trafic internațional de copii, furt de case prin uz de fals, șef al mafiei imobiliare sibiene și retrocedări frauduloase prin abuz de putere și incompabilitate, el retrocedând, ca primar, imobile către un o.n.g. (FDGR) condus tot de de el, după ce acesta s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al unei organizații hitleriste din Al Doilea Război Mondial! În această circumstanță, a etnicului minoritar corupt așezat de alții în fruntea unei țări, merită menționat faptul că Iohannis Klaus Werner este al doilea etnic minoritar și corupt devenit președinte, la nivel mondial, după fostul președinte al republicii Peru, japonezul Alberto Fujimori.  Acesta a condus Peru din 1990 până în noiembrie 2000 (tot 10 ani, ca Băsescu și probabil Iohannis!), acum fiind în pușcărie cu o condamnare la 25 de ani de închisoare. Alberto Fujimori fost „ales” preşedinte într-o țară latină tot pe considerentul că japonezii sunt mai corecţi decât peruanii, ca și legenda cu nemții mai cinstiți ca românii și ca restul omenirii. S-a văzut cât sunt nemții de corecți, când cu înșelăciunea mondială numită Volkswagen! La fel și cu corectitudinea japoneză a lui Fujimori. Atât de corect a fost şi acela, încât a jefuit ţara şi a fugit în anul 2000, din Peru în Japonia, ca să scape de o condamnare pentru deturnări de fonduri și crime politice! Când a luat viteză spre țara de proveniență, Alberto Fujimori era președintele în funcție al Perului. Alberto Fujimori  execută o condamnare de 25 de ani în Peru pentru corupție (delapidarea a 15 milioane de dolari) și încălcări ale drepturilor omului (crime și sterilizări), fiind extrădat de Chile în septembrie 2007. A fost arestat în Chile pe baza unui mandat internațional, în anul 2005, după ce Japonia refuzase să-l mai găzduiască, fiind astfel obligat să se refugieze tot în America de Sud. Se vede treaba că peruanii tot nu s-au învățat minte, din moment ce Keiko Fujimori, fiica fostului președinte ajuns acum pușcăriaș, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 aprile 2016, al doilea tur fiind programat în 5 iunie.Este demn de menționat și concurența pe care a devansat-o japoneaza Keiko Fujimori în primul tur de scrutin, contracandidații ei fiind un evreu polonez și o franțuzoaică. Se vede treaba că peruanii băștinași au interzis la președinția propriei țări! A câștigat alegerile evreul Pedro Pablo Kuczynski sosit din șerpăria cămătarilor sioniști de la Banca Mondială, acesta fiind președintele Perului doi ani, din 28 iulie 2016 până în 23 martie 2018. Acesta, ca funcționar al Băncii Mondiale a avut cetățenie americană până în noiembrie 2015, când a renunțat la ea pentru a putea candida la președinția Perului. Pedro Pablo Kuczynski În perioada cât a fost președinte, mai precis în 24 decembrie 2017, ovreiul globalist Pedro Pablo Kuczynski l-a grațiat pe escrocul japonez Alberto Fujimori, tatăl fostei sale contracandidate. „Corb la corb nu-i scoate ochii” și nici un alogen coruptla unui alt alogen la fel de corupt și criminal pe deasupra. Grațierea cunoscută sub numele de „Indulto de Navidad” (Grațierea de Crăciun) a stârnit proteste în Peru. Protestatarii l-au acuzat pe Kuczynski de corupție, susținând că acesta a răsplătit-o pe Kenji Fujimori care i-a asigurat succesul în alegeri. Ovreiul a fost forțat să-și anunțe demisia în 21 martie 2018, după ce mass-media peruană a fost invadată de dovezi, incusiv video, privind implicarea lui Kuczynski în acte de corupție. Boșorogul japonez nu a stat prea mult în libertate. În 3 octombrie 2018, grațierea lui Fujimori a fost anulată de Curtea Supremă din Peru și după o perioadă de spitalizare s-a întors la închisoare în 23 ianuarie 2019. Deci, în concluzie, e musai ca Peru să fie condus permanent de alogeni, ei, autohtonii, nefiind capabili să se conducă singuri! Parcă am mai văzut „desenul” acesta undeva, cu un alogen trădător, fidel intereselor străinilor, ajuns președinte peste turma băștinașilor cu creierii spălați și care numește, la rândul lui, tot alogeni trădători ca premieri, șefi ai serviciilor secrete, ambasadori sau consilieri prin preajma lui… Statele ale căror interese sunt reprezentate de Klaus Werner bIohannis îl răsplătesc poe acesta pentru merite și servicii deosebite în slujba lor. (Click pe imagine pentru mărire!) În ceea ce privește consecvența celor din Peru, se pare că sunt alții care ne depășesc în naivitate… asta ca să nu-i spunem fățiș prostie! Oare ce s-ar întâmpla dacă ar intra Traian Băsescu la pușcărie și după aceea, pe model peruan, românii ar alege-o pe Elena Băsescu (EBA) ca președinte? Nu-i exclus să demonstrăm, totuși, că suntem campioni mondiali la tembelism! Avem ocazia să facem asta în 24 noiembrie 2019, dacă îi vom asigura impostorului de la Cotroceni, prin votul nostru, încă cinci ani de huzur în lux, cu alai împărătesc, onoruri și vacanțe pe plaje exotice, simultan cu sinuciderea noastră ca neam și deschiderea largă a porții către jefuirea totală a țării și dezmembrarea României.                                                     Marius Albin MARINESCU PS: Nu am insistat în articolul acesta asupra acuzațiilor de corupție. Pentru cârcotași, prezint mai jos articole de investigații, semnate de mine, unde se regăsesc acuzele respective, susținute de dovezi indubitabile. Despre traficul de copii aici: Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! Atenție, eu nu i-am acuzat pe soții Iohannis de trafic de copii pentru organe fiindcă nu am avut dovezi! Cel care a făcut-o a fost Dan Tăpălagă, actualul pupincurist prezidențial, în anul 1997. Eu am acuzat familia Iohannis de trafic internațional de copii, acuzație pe care o mențin și acum, chiar dacă acei copii trăiesc. Despre furtul a două case, din patrimoniul statului român, de către familia Iohannis, aici: Regele Soare, nemulțumit că Justiția i-a luat o casă și l-a lăsat cu ochii în soare! Despre mafia imobiliară din Sibiu, condusă de Klaus Iohannis puteți să citiți aici: Doamna Kovesi, cu mafia imobiliară sibiană care a jefuit statul ca și mafia ANRP, cum rămâne? Despre altă mafie imobiliară, de data aceasta pe criterii entice, aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German  http://www.justitiarul.ro/iohannis-acest-fujimori-corupt-si-tradator-al-romaniei/ UN CAZ SCOALA, UN EXEMPLU PENTRU CEI CARE "AU INDRAGIT STRAINII", IN CARE VEDEM CUM IUDEOMASONII OCUPA INSTITUTIILE UNUI POPOR CU ALOGENII LOR, TRANSFORMANDU-L IN POPULATIE, MANIPULAT SI BATJOCORIT CU "ALEGERILE" LOR, ADUCAND LA "VOT", POPULATIA SPALATA PE CREIER SA ALEAGA INTRE DOUA RELE, RELELE LOR : DOI CORUPTI, CONTROLABILI, SANTAJABILI, UNUL ALOGEN, ALTUL COADA DE TOPOR...SAU DE CE NU, SA SE IMPLINEASCA CULMEA INDOBITOCIRII SI SPALARII PE CREIER : DOI ALOGENI...PENTRU CA AUTOHTONII SANT, NU-I ASA : "CORUPTI", "HOTI", VAI DE EI....SI LE TREBUIE "JUSTITE INDEPENDENTA" SI STAT DE "DREPT", DAR NUMAI "JUSTITEA" AVIZATA SI PREMIATA DE AMBASADELE LOR, SI NUMAI STATUL LOR DE "DREPT", ALTFEL NU...CA NU MAI E "DEMOCRACY" SI..."VIN RUSII"...!

2019-11-19 00:22:45
Olguta caratista

2019-11-19 00:23:38
Olguta caratista

Ce s a discute cu Dancila

2019-11-19 06:47:05
"Nimeni nu-i de inlocuit."HAHAHA!

Asa-i! da tare-i greu cind se intimpla nu-i asa?

2019-11-19 08:23:45
Romanica, esti bine?

Vezi sa nu-ti crape tartacuta de atatea gandire si idei geniale. Hai, bag-o p'aia cu "alupigus" ca sa revii la nivelul tau intelectual.

2019-11-19 09:18:46
johnneil

Ce sa caute vasilica la o biblioteca? Doamne fereste! Chiar nu mai sunteti in toate mintile? Asta este "BANCUL ANULUI 20 19".

2019-11-19 10:42:58
Paine si circ in Romanica

Nu raspund la provocari, dar daca insisti...alupigus! De la un nivel intelectual mai ridicat...

2019-11-19 11:00:55
Stiu, vorba aia ia cu piine...

da nu la toate bre, nu? noi toti de rit nou educati!Ce zici de popcorn?o sugestie la decenalele de circ jalnic

Alte articole din: Ultimele Stiri