Iohannis ignoră dezbaterea cu Dăncilă: Cer românilor maximă vigilență când e vorba de PSD

Monday, 11 November 2019, 20:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis, a lansat, luni seara, un atac fără precedent la adresa contracandidatului său, liderul PSD, Viorica Dăncilă. Întrebat dacă va da curs invitației la dezbatere lansată de aceasta, Iohannis a răspuns că, în continuare, are de gând să se concentreze pe întâlnirile cu alegătorii. A evitat, însă, să dea un răspuns clar.

"PSD încearcă tot felul de manevre. Cer românilor maximă vigilență când e vorba de PSD. Asta nu înseamnă să ne temem, ci să fim foarte atenți și să mergem la vot. PSD a vrut sa subjuge întreg statul român", a declarat Klaus Iohannis.

Solicitat să comenteze rezultatele din primul tur al prezidențialelor, Iohannis a apreciat că "rezultatul e unul conform așteptării".

"Sunt foarte mulțumit. Voi continua campania și cred că o să mai atrag tineri", a mai spus Iohannis.

Întrebat dacă va da curs invitației la dezbaterea 1-1 lansată de Viorica Dăncilă, Iohannis a răspuns că, în continuare, alege să se concentreze pe întâlnirile cu alegătorii.

"PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Urmează să discut în ședinta de campanie. Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul 2", a punctat Iohannis.

Dăncilă i-a scris lui Iohannis. Prezidențiabilul PNL, provocat OFICIAL la DEZBATERE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri