Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis despre numirile procurorilor: ”Mi-a făcut plăcere să-i numesc”

Thursday, 20 February 2020, 16:37 Sursă: Realitatea.NET

Președintele Klaus Iohannis a explicat că nu a ținut cont de avizul negativ al CSM în cazul propunerilor pentru șefia DIICOT (Giorgiana Hosu) și Parchetului General (Gabriela Scutea) pentru că ”mi s-a părut parțial destul de superficial am considerat corecte propunerile ministrului Predoiu”.

”Astăzi, înainte să plec spre Bruxelles, am semnat decretele pentru procurori. Trei candidați care mi-au fost propuși de ministrul Justiției, după un proces de selecție care a fost foarte bine organizat, foarte bine făcut, iar numărul mare de candidați ne arată că a fost o competiție reală și deschisă.

După ce propunerile domnului ministru au fost concretizate, acestea au fost trimise la CSM, acolo unde au existat păreri diferite. Avizul CSM mi s-a părut destul de superficial. Am considerat corecte numirile făcute de ministrul Predoiu și de aceea i-am numit.

Trebuie menționat faptul că la marile parchete se încheiase interimatul. Pe de altă parte, nominalizările făcute de domnul ministru Predoiu mi s-au părut foarte bune și mă bucur foarte mult că i-am nominalizat în funcție.

Vă rog să citiți avizele venite de la CSM și o să înțelegeți imediat”, a declarat Klaus Iohannis.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-20 19:30:14
Paine si circ in Romanica

Mai bine zicea ca a avut orgasm multiplu...

Alte articole din: POLITICĂ