Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis, atac fara precedent la adresa lui Ponta: Face politică externă de capul lui!

Friday, 08 May 2015, 13:20 Sursă: REALITATEA.NET

"Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil vizita pe care a facut-o în statele din Arabia”, a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea din Polonia.

Șeful statului a precizat că premierul Victor Ponta l-a informat după ce a revenit din vizita din statele arabe că a avut "niște discuții senzaționale, nu știm exact despre ce, dar se pare că au fost foarte bune".

”M-a informat dupa ce a revenit ca a fost acolo si a avut niste discutii senzationale. Nu stim exact despre ce, dar se pare ca au fost foarte bune. E o metodă inedita de a face politica externa - fiecare de capul lui. Dar, probabil, asa a inteles domnul Victor Ponta ca se face politica externa. Solicit lucruri pe care şi d-nul prim ministru ar putea să le facă - o discuţie lămuritoare înainte cu siguranţă ar ajuta în momentul de faţă nu avem consultări săptămânale”.

 Întrebat cum cataloghează relația cu premierul Victor Ponta, președintele Klaus Iohannis a afirmat că aceasta este una instituțională, cu "sincopele de rigoare, dar și cu unele părți bune".Șeful statului a mai spus că, în momentul de față, nu mai are consultări săptămânale cu prim-ministrul, ci consultări în formate politice și ocazionate de anumite evenimente specifice.

PSD, recție incredibilă după atacurile dure ale lui Iohannis la adresa lui Ponta și a Guvernului

”Avem consultări în formate politice şi consultări ocazionate de anumite evenimente specifice relaţia mea este exact relaţia pe care am definit-o la începutul mandatului - una instituţională, cu sincopele de rigoare, dar şi cu unele părţi bune”, a spus președintele. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ