Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriel Oprea, prima reacţie după ce Victor Ponta l-a delegat să conducă Guvernul

Wednesday, 29 July 2015, 14:02 Sursă: REALITATEA.NET

"Când nu-ţi iei concediu şi stai la muncă, e normal să fiu delegat. I-am promis primului ministru Victor Ponta că rămân la serviciu, că e normal cineva să se ocupe de treburile curente ale Guvernului", a spus Oprea, despre preluarea atribuţiilor premierului cât timp acesta se află în vacanţă, cu familia. Vicepremierul a precizat că nu intenţionează să ia nicio măsură specială în această perioadă, aşa cum s-a întâmplat în timpul interimatului său.

"Nu dăm nicio ordonanţă. Atunci coordonam şi şedinţele de Guvern. Mă ocup de problemele curente ale Guvernului, e normal. E un Guvern bun, care guvernează bine. Poate să guverneze, am spus, şi mai bine şi e normal ca cetăţenii să ştie că cineva totuşi este aici, rămâne la serviciu", a mai spus Oprea.

El a precizat că va convoca, totuşi, comandamente, dacă situaţia o impune. "Mă gândesc la orice atunci când situaţia o impune. Ne facem, cum se spune, datoria. (...) Sunt mai mulţi miniştri care n-au plecat şi facem în aşa fel încât să putem lua toate măsurile ca cetăţenii să fie în siguranţă şi să ştie că Guvernul îşi face datoria", a spus vicepremierul Oprea

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ