Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Călinescu, critici dure pentru Ponta: Victoraș, premierul familiei sale. E singur în partid

Monday, 01 June 2015, 22:38 Sursă: REALITATEA.NET

Călinescu a susținut că Victor Ponta este singur în partid, iar în termeni de reprezentare, este premierul familiei sale. 

Victoraș este premierul familiei lui, unde înțeleg că nu mai este atât de cocoș, de mai multă vreme și are problemele lui. După care a prins partidul într-o lipsă de identitate crasă și atunci el e singur. Ponta este singur în partid. Nu are cu cine sa vorbească. Deci el nu mai are cu cine să vorbească în partid și e lider absolut, nu mai are cine să îi spună e bine sau nu e bine ce faci. Deci a prins un moment fantastic”, a spus acesta.

Pe de altă parte, Călinescu a notat că Ponta a reușit să sccape de Dragnea, după condamnare: ”A plecat băiatul ăsta adorabil, Liviu Dragnea. El este un Errol Flynn de Alexandria. El poate fi o personalitate în Alexandria, un Errol Flynn. Ca să stai în Alexandria și să ai viziune, este foarte greu. A scăpat și de Dragnea. Îmi aduce aminte de el (n.r. Errol Flynn) subțirel, cu mustăcioară (...) La nivel național, partidul ăsta a avut un om care a stat la butoane. Nu era nici Ion Iliescu, nici Adrian Năstase, era Octav Cozmâncă (n.r. fost secretar general PSD). Pe mine altceva mă tulbură: lipsa de onoare a tânărului Ponta este îngrijorătoare. Îi cunosc și familia din Timișoara, și socrul”. 

În plus, Călinescu l-a criticat pe premier că este alături de colegii care sunt anchetați de justiție, dar a criticat și CSM, pentru lipsa de intervenție.

”Este ceva criticabil aici. Faptul că, atunci când Justiţia începe o acțiune pentru un coleg de al lui care este membru PSD, el iese și spune: ”Sunt alături de el”. Îngrijorător este că un prim-ministru spune asta, nu un șef de partid. Ca să spui ca justitia este nedreaptă... un premier spune că Justiția e nedreaptă, ce face CSM? Eu nu am auzit să se sesizeze CSM-ul.  S-a sesizat la doi cetățeni. Le-am spus că singura lege din România este Codul Rutier. Victor Viorel își face selfie, dar nu cu telefonul. Victor Viorel pare că e pe tobogan la Aqua Land”, a mai adăugat Călinescu.

Florin Călinescu, dezvăluiri despre Bănicioiu: ”Băiatul de la Sănătate, cu nume de brancardier”

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ