Felix Rache, avertisment pentru Orban și Iohannis, după incidentul de la Iaşi: Dacă ești fluierat...

Sunday, 26 January 2020, 21:55 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

„Ludovic Orban si Klaus Iohannis au vorbit la Iasi de ce ii intereseaza: de anticipate, nu de autostrada. Sa aiba grija cu moldovenii, ca suntem multi si la Bucuresti... Daca esti fluierat la Iasi, pierzi si Moldova si Bucuretiul. Si Milano si Torino. Iasiul e al doilea oras ca numar de moldoveni, dupa Milano.

Istoria ne tine minte pentru faptul ca noi am facut si Mica Unire si mica autostrada, de un metru. Anul trecut, la Iasi, Dragnea si Dancila au tocmit fanfara sa cante ca sa nu se auda fluieraturile. Ca sa nu se mai auda cand sunt huiduiti, Orban si Iohannis ar fi bine sa lase populismele, nu ii intrece nimeni pe pesedisti. Altfel, domnul Iohannis o sa plece dupa el si cu muzicantii din Bremen... La Orban e mai usor - acopera zgomotul cu mandolina.

Fluieraturile o sa grabeasca alegerile anticipate, numai ca anticipatele nu aduc spitale si autostrazi. Se grabesc la anticipate pana nu ii ajunge poporul din urma.

Dar Orban mai are un as in maneca. Sa-l puna la Transporturi pe sponsorul PNL de la Dezvoltare. E competent, i-a iesit casa mai mare din greseala. Daca face o autostrada si ii iese mai mare, tot din greseala, nu ne supărăm”, scrie Felix Rache, pe Facebook.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 07:41:29
Iulian

Cauza ??? Alocati ,Pensi,Alegeri anticipate

2020-01-27 12:30:31
Constantin Gadea

TREBUIE RECUPERATE PREJUDICIILE ADUSE TARII DE MEGAESCROCI.1) DRAGNEA SA FIE JUDECAT pentru faptele infractionale din dosarele penale: Tel Drum, Hotelul Turris, GAS Salcia, Insula Belina, Afacerea Brazilia, Jaful de la Ministerul Dezvoltarii, Podul nereparat, Concesiunile de terenuri agricole si de paduri din Teleorman, Blocul cu patru etaje din Bucuresti si cate or mai fi altele. Dar fara taraganarea care dureaza de ani multi. 2) SECURISTUL DAN VOICULESCU sa fie rejudecat in dosarul ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare si la despagubirea statului roman cu 60 de milioane de euro pentru prejudiciile aduse tarii cand a furat Institutul de Cercetari Alimentare. Megaescrocul a fost eliberat din inchisoare in mod fraudulos, fara sa achite datoria de 60 de milioane de euro statului. Si mai trebuie judecat si in dosarul Crescent, pentru delapidarea a trei sute de milioane de dolari, obtinuti din vanzarea activelor filialelor Securitatii si din sumele sosite d

2020-01-27 13:51:50
Constantin Gadea

READUCEREA LUI TARICEANU IN PNL , AR FI CURATA SINUCIDERE A PNL-ULUI. AR FI O STERGERE CU BURETELE A PASILOR SPRE BIRUINTA FACUTI IN ULTIMILE LUNI. Tariceanu este amicul lui Erno Rudas, seful spionajului maghiar din Romania, care a fost expulzat de Ceausescu si readus ca ambasador al Ungariei de catre Ion Iliescu. Tariceanu este tradatorul de profesie, daca luam la puricat intreaga activitate politica desfasurata de individ dupa 1989. Tariceanu este jefuitor si tradator de tara, daca tinem seama de afacerea STERLING, in care hoteste, la sfarsitul mandatului sau de premier din 2008, a schimbat contractul incheiat in mod avantajos de Stolojan cu canadienii, prin semnarea fostului premier Tariceanu a HG nr. 1446/12 noiembrie 2008 si anexa secreta 11, acordand - probabil contra spaga – fara licitatie, dreptul canadienilor sa si exploateze gazele descoperite, pentru niste creante insignifiante care sa revina Romaniei la sfarsit de an. Daca se studiaza temeinic lovitura data statului roman

2020-01-27 13:56:15
Biju Calotă

Nu trebuie băgate în seamă toate golăniile psdiste.

Alte articole din: Ultimele Stiri