Exclusiv: Kelemen Hunor, la Realitatea PLUS: ”Capitala aparține USR-ului!”

Tuesday, 28 January 2020, 22:28 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Hunor a declarat că el crede în alegeri anticipate, iar dacă vor fi alegeri în două tururi, PNL nu intră în turul doi la București.

”Și eu va spun înc ceva: va pierde și PNL-ul. Și știu și peneliștii că pierd. Nu intră în București nici în turul 2. Cine va câștiga? USR va câștiga... Care-i miza pentru PNL? Capitala aparține USR-ului”, a declarat Kelemen Hunor la Realitatea PLUS. 

Întrebat dacă îi place Guvernul Orban, Hunor a răspuns: ”Fără majoritate parlamentară nici nu mai contează. Fac greșeli. Orban nu a respectat acordul nostru politic. Mă refer la alegerea primarilor în două tururi, dar în politică se întâmplă. Vine cu angajarea răspunderii... Separarea puterilor în stat nu funcționarează, este o ficțiune”.

UDMR va vota moțiunea de cenzură. 

Denise Rifai: ”Dumneavoastră nu sunteți de acord cu schimbarea regulilor în timpul jocului sau cu faptul ca UDMR, dacă va fi vot în doua tururi, va pierde cam 20% din primari?

Kelemen Hunor: ”Bun, asta este consecința. Nimeni nu poate să-mi ceară să susțin ceva prin care comunitatea va pierde. Dar nu ai cum să oprești angajarea decât prin moțiune de cenzură obligatoriu”.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri