Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, un act de curaj. Cine a făcut anunțul

Thursday, 23 January 2020, 18:08 Sursă: Realitatea.NET

"Când vom lua decizia, o vom anunţa. Dar este, într-adevăr, un act de curaj, pe care îl privesc cu foarte mult interes, ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea în faţa Parlamentului pentru modificarea Legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor, în sensul tăierii pensiilor parlamentarilor.

De altfel, PNL e singurul partid care a votat împotriva acestei modificări la Legea prin statutul deputaţilor şi senatorilor", a explicat Ludovic Orban, întrebat despre o afirmaţie a vicepremierului Raluca Turcan potrivit căreia Guvernul ar urma să-şi asume, cel mai probabil, răspunderea pe eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-23 19:27:25
Amalia

Va rog să aveți curaj ! Cu siguranță vă asigurați susținerea majorității societății! Faceți referendum și vă convingeți !

2020-01-26 11:11:05
Avem detoate ,dle ambasador,si pentru voi

Ambasadorul american are idei,el scrie despre România:”Are gaz în Marea Neagră, are petrol, are minerale, are o populație educată – s-a făcut un centru de tehnologie la Cluj care este unul dintre cele mai bune din Europa –, are un potențial atât de mare care nu e exploatat și e ținut înapoi ”Dar diplomat cun e ,nu spune că nimic nu-i apartine,totul e vândut americanilor si la altii prieteni din vest,care susțin politica PNL

Alte articole din: POLITICĂ