Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

După ce a nominalizat premierul, Klaus Iohannis a plecat la Bruxelles

Friday, 07 February 2020, 09:29 Sursă: Realitatea.NET

Preşedintele Klaus Iohannis va avea vineri, la Bruxelles, o întâlnire cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, discuţiile vizând negocierile privind bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, scrie Agerpres. 

Întâlnirea face parte din seria de reuniuni pe care preşedintele Consiliului European le are cu liderii statelor membre ale Uniunii în vederea pregătirii reuniunii extraordinare a Consiliului European din 20 februarie privind negocierea viitorului buget multianual al Uniunii.

Preşedintele Consiliului European a avut începând de luni întâlniri cu şefi de stat şi de guvern din UE pe tema viitorului buget al Uniunii. Potrivit agendei, el se va întâlni până vineri cu 16 şefi de stat şi de Guvern.

Negocierile referitoare la bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027 au intrat într-o nouă etapă, în care coordonarea acestui proces a fost preluată de către preşedintele Consiliului European cu scopul obţinerii, cât mai rapid posibil, a unui acord la nivelul şefilor de stat şi guvern din Uniunea Europeană.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit în noiembrie anul trecut, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel.

Şeful statului a arătat, la acea dată, că a discutat cu acesta despre nevoia păstrării finanţării pentru dezvoltare regională şi într-un cuantum important a banilor pentru politicile agricole comune.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-07 09:43:30
Paine si circ in Romanica

Mamaligarul sas nu stie ce sa faca, merge la Bruxelles sa ia notite, sa vina cu lectia invatata pe avion si sa ne spuna ce au hotarat angajatorii lui. Neamul mamaligarilor romani este condus de minoritati nationale de prosti ce sunt. Asta este soarta contemporana, nu se pot conduce singuri, nu s-a mai nascut inca un conducator autohton iar astia Iohanis, Orban, Helwig rad de mamaligi si profita din plin de impotenta natiei.

Alte articole din: POLITICĂ