Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Vasile Mihale: Dragnea și Tăriceanu atacă "divizia de presă a statului paralel"

Tuesday, 14 November 2017, 15:08 Sursă: REALITATEA.NET

Nu m-a mirat nici reacția lui Călin Popescu Tăriceanu. Omul o ține una și bună cu "statul paralel'', dar vine cu o nuanță nouă: "divizia de presă a statului paralel". Cu alte cuvinte, aria statului paralel s-a lărgit și cu acea parte a presei care nu face jocurile actualei puteri.

"Câinele de pază al democrației'' deranjează. Liderii PSD-ALDE sunt obișnuiți doar cu televiziunile de casă, care le popularizează mitomaniile, frustrările și ambițiile. Dacă te uiți la televiziunile private din România, vezi două realități: una virtuală, în care curge lapte și miere, și una reală, în care se spun lucrurilor pe nume, unde se văd sărăcia, excesele statului, hibele programului de guvernare, scumpirile și explozia cursului.

E greu să rămâi independent când ești vulnerabil în fața statului, iar statul sunt ei (coaliția majoritară). Nu intru în amănunte pentru că nu este datoria mea. Noii acționari au explicat, în repetate rânduri, cum stau lucrurile cu insolvența trustului Realitatea TV. Ce vreau să spun este altceva... Presa independentă este în pericol atâta timp cât singurul principiu după care se ghidează actuala putere este "cine nu este cu noi este împotriva noastră"! 

Divizia de propagandă a PSD-ALDE a inventat fumigena "statul paralel'' pentru a ascunde cât de paraleli sunt liderii coaliției cu realitățile României. Ei nu văd decât ceea ce vor să vadă, adică nu prea multe. Pe actualii lideri ai coaliției îi mână un singur gând: cum să modifice legile justiției ca să scape de urmărirea penală. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă providențiali și să se situeze deasupra legii...


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ