Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce i-a refuzat Cioloș pe Crețu și Tudose la Renew Europe? "Din gelozie", zice Ponta

Wednesday, 26 June 2019, 08:35 Sursă: REALITATEA.NET

Eurodeputații Corina Crețu și Mihai Tudose, membri ai Pro România, au fost acceptați în grupul social-democraților (S&D) din Parlamentul European, după ce au fost refuzați de Renew Europe, al cărui lider este Dacian Cioloș.

Anunțul a fost făcut de liderul Pro România, Victor Ponta, care îl acuză pe Dacian Cioloș că s-a opus primirii celor doi în grup „din gelozie”.

Din grupul S&D face parte și PSD.

Postarea lui Victor Ponta pe Facebook:

Totul este bine cand se termina cu bine / Corina Cretu si Mihai Tudose sunt adevarati social – democrati si locul lor natural era in Grupul Social Democrat din Parlamentul European – mai ales ca au fost acceptati fara sa fie obligati sa intre in Delegatia PSD ! Totul in regula , totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!

Ps – chiar si cei mai talibani antipesedisti nu pot sa ne reproseze nimic dupa ce am avut parte de un pic de “circ dambovitean” la Grupul “Renew Europe” tocmai din partea unor romani / opozitia vehementa a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lectie importanta despre dialog, valori europene si capacitatea de a construi parteneriate oneste si in interesul Romaniei / de fapt totul a fost o simpla gelozie personala – Dacian Ciolos nu suporta ideea ca in acelasi grup cu el sa fie si un Comisar European considerat mai eficient si care chiar a lucrat pentru Romania ( nu pentru Franta) – oamenii mici au orgolii mari!


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ