Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dâncu: România nu a avut un proiect de dezvoltare. Creșterea economică nu folosește la nimic

Monday, 07 December 2015, 12:44 Sursă: REALITATEA.NET

"Avem o creștere economică continuă cu care ne împăunăm în statistici, dar e o creștere fără dezvoltare și o creștere fără dezvoltare nu folosește oamenilor și nu folosește viitorului. E o creștere care consumă mai degrabă, care consumă resurse, îți dă senzația unei dinamici pozitive, dar de fapt nu folosește la nimic", a declarat Dîncu, în cadrul unei dezbateri despre dezvoltarea integrată a mediului rural.

Dâncu a mai spus că România nu a avut niciodată un proiect de dezvoltare, aceasta fiind, în opinia sa, "marea problemă".

"De 200 de ani clasa politică din România caută să unifice țara. După aproape 200 de ani de politici de unificare am ajuns să avem a treia Românie care s-a dezvoltat în diaspora. Însă ceea ce nu s-a întâmplat decât o singură dată, și atunci imperfect, pentru că era ghidat de o ideologie care nu a funcționat, a fost să construim și politici de dezvoltare. Noi nu am avut niciodată un proiect de dezvoltare a României, asta este marea problemă", a punctat vicepremierul.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ