Dăncilă vrea audit financiar la PSD pentru epoca Dragnea

Friday, 14 June 2019, 18:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă vrea să facă un audit financiar la PSD, pentru a vedea cum s-au cheltuit banii. Potrivit Europa Liberă, după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat, Dăncilă a deschis discuția în cadrul Comitetului Executiv despre realizarea unui audit intern pentru a se cunoaște situația financiară exactă a partidului.

Surse din PSD au declarat, pentru Europa Liberă, că Viorica Dăncilă a anunțat că vrea un audit financiar în PSD. Fostul trezorier Mircea Drăghici a făcut, săptămâna trecută, o prezentare a cheltuielilor pe fiecare lună din acest an, dar și din campania electorală, informează Radio Europa Liberă România.

Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea și preluarea puterii în partid, Viorica Dăncilă a deschis discuția în cadrul Comitetului Executiv despre realizarea unui audit intern pentru a se cunoaște situația financiară exactă a partidului.

Discuțiile au plecat de la nemulțumirea mai multor lideri de organizații care au spus că, deși PSD încasează o subvenție foarte mare, nimeni nu știe cum au fost cheltuite aceste sume.

"Scopul auditului este să știm cum stăm, ce contracte au fost încheiate, cine a încheiat aceste contracte, care a fost rolul acestor contracte, ce eficiență au avut. Să vedem dacă sunt contracte care ar trebui reziliate, noi nu știm mai nimic din ce s-a întâmplat în sediul central. Am aflat multe lucruri de la televizor", au explicat surse din PSD, pentru Europa Liberă.

Potrivit surselor participante la discuție, Viorica Dăncilă le-a promis liderilor din teritoriu că în fiecare lună va prezenta contractele încheiate de partid, dar și cum s-au cheltuit banii.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri