Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum ţin miniştrii cu dinţii de funcţie. Pop promite şcoli fără wc în curte.Bodog resuscitează oameni

Thursday, 25 January 2018, 12:57 Sursă: REALITATEA.NET

"La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, avem 2418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face ca toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor", a scris Liviu Pop, pe Facebook.

Nici ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, nu ezită să iasă în evidenţă,  şi să îşi facă publice acţiunile. Acesta a resusucitat miercuri un bărbat în avionul Oradea- Bucureşti. La scurt timp după decolare, un bărbat de 42 de ani s-a înecat, iar ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, i-a făcut manevre de resuscitare.

"Am intervenit la un pacient care era în spatele meu în avion şi care începuse să se sufoce, începuse să devină cianotic. L-am scos din scaun cu ajutorul unui pasager şi i-am aplicat măsurile de resuscitare, i-am eliberat căile respiratorii - că erau pline de secreţii. Practic, se îneca cu propriile secreţii. S-a pus problema să se întoarcă avionul la sol, dar întrucât pacientul şi-a revenit, am considerat că este în regulă şi, într-adevăr, pacientul a mers foarte bine şi am ajuns cu bine la Bucureşti", a declarat ministrul, pentru agerpres.ro.Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ