Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consilierul onorific al premierului s-a retras din funcţie, după ce a cerut demisia lui Dragnea

Monday, 13 November 2017, 20:48 Sursă: REALITATEA.NET

”Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord”, a declarat Piperea.

Motivul, spune acesta, este ca nu vrea să acapareze atenția publică.

”Nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt Codul Fiscal si dezbaterea relativa la legile Justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018”, a mai scris Piperea.

Acesta precizeaza ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare i-au cerut demisia. ”Initiativa mi-a apartinut. Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat. Raman acelasi”, a scris Piperea.

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose l-a criticat, luni, pe Facebook, pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul că nu demisionează.

”Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si probeze nevinovatia si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp. Update: Iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat - dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ