Ciolacu: "Culmea, cei doi care au folosit autoturismul MAI sunt din acelaşi partid cu domnul Vela"

Friday, 17 January 2020, 20:54 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Întrebat cine a folosit autoturismul de lux de la MAI, Ciolacu a spus: "Acel autoturism - am întrebat şi eu astăzi de dimineaţă la Secretariatul general, am văzut ştirea în drum spre Argeş - a deservit unul dintre vicepreşedinţii Camerei Deputaţilor, culmea, cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela".

"Adică putea să vorbească cu cei doi vicepreşedinţi, cred că Camera Deputaţilor a şi transmis un comunicat, sunt colegii mei, vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor ca să vezi, cum e şi cu alegerile astea, nu ştii niciodată pentru cine se pregăteşte de fapt", a mai spus Ciolacu, potrivit news.ro.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că s-au făcut în minister cheltuieli pe care nu le consideră justificate, asta în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor. Vela a vorbit despre cumpărarea unui BMW seria 7, cumpărat din banii poliţiştilor, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi despre patru maşini Touareg noi. 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-18 04:19:56
crisan dinu

Bai ciuma bubbica rosie, "cei doi din partidul d-lui Velea", sau alti 200, cati or fi folosit acel autoturism, trebuiau sa verifice daca el, autoturismul, a fost cumparat legal si din banii cui? Pana la urma o sa spuneti ca PNL-ul i-a dat ordin bestiei aleia criminale sa faca deturnare de fonduri...

Alte articole din: Ultimele Stiri