Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune ŢINUTA despre candidaţii la Cotroceni - VIDEO

Saturday, 30 August 2014, 21:36 Sursă: REALITATEA TV

De când este candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea a adoptat un stil casual. A renunţat la hainele şi accesoriile scumpe de până acum. Specialiştii în comunicare politică spun că prin această schimbare şefa PMP vrea să arate că este din popor.

Prin hainele pe care le poartă, prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, inspiră încredere. Indiferent unde merge, acesta nu renunţă la costum şi la cravată. Iohannis îşi doreşte să cucerească oamenii de rând, dar nu vrea să abdice de la profilul de om serios, au declarat specialiştii pentru Adevărul.  

Şi candidatul Victor Ponta se prezintă ireproşabil la capitolul imagine, cred experţii. “Când ajunge în mijlocul oamenilor, premierul îşi descheie doi nasturi la cămaşă şi îşi suflecă mânecile. Prin acest gest, Victor Ponta le transmite celor prezenţi că se află alături de ei“.

În schimb, Monica Macovei îşi îndepărtează publicul prin ţinuta adoptată. Aceasta are un stil vestimentar prea sobru, poartă numai cămăşi albe cu pantaloni negri şi părul prins în coadă.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ