Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce făcea Nicolae Bădălău în timpul discursului lui Dragnea de la congresul TSD

Sunday, 12 November 2017, 20:05 Sursă: REALITATEA.NET

În aplauze au intrat în sală premierul Mihai Tudose și șeful PSD Liviu Dragnea la congresul tinerilor din partid. Discursul șefului guvernului nu a durat mai mult de 5 minute, timp în care a vrut să le dea câteva sfaturi celor din TSD.

Șeful PSD însă a avut cel mai lung discurs, mai bine de jumătate de oră. Liviu Dragnea le-a povestit tinerilor și ce l-a determinat să intre în politică, la 28 de ani.

”În 1994 aveam doi copii, fetita tocmai se născuse. Mergeam cu ea în căruț în centrul orașului. Nu a fost chip să găsesc un centimetru de trotuar lin. Așa de tare i se zguduia capul, că am luat-o în brațe. Atunci am spus că este inadmisibil, ca tânăr, să nu mă implic și împreună cu alți tineri să facem ceva în acel oraș”, a povestit lierul social-democrat.

Chiar în primul rând, discursul lui Dragnea era urmărit de premierul Mihai Tudose, iar lângă acesta stătea președintele executiv al partidului, Nicolae Bădălau.

Pe fața lor nu se citea deloc entuziasmul. Mai mult, gesturile făcute de Nicolae Bădălau, în repetate rânduri, nu i-au făcut cinste.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ