Cataramă, despre IOHANNIS: N-a făcut nimic pentru PNL, nu-l califică nimic să fie şeful partidului

Wednesday, 11 June 2014, 23:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Nimic nu-l califică pe Klaus Iohannis să fie şeful PNL, spune fostul preşedinte liberal Viorel Cataramă, la Realitatea TV.

"Klaus Iohannis vine după modelul Stolojan. N-a făcut nimic pentru PNL, nu-l califică nimic să fie şeful PNL-ului", a spus Viorel Cataramă, în emisiunea "Jocuri de putere".

Totodată, Cataramă a identificat câteva greşeli ale preşedintelui interimar al PNL. Printre acestea, modul în care l-a trădat pe Antonescu, dându-şi demisia din partid şi revenind, ulterior, asupra deciziei, dar şi gafa uriaşă legată de cele 6 case pe care Iohannis susţine că le-ar fi achiziţionat din salariul de profesor.

"Deja a făcut câteva lucruri rele. Acum câteva săptămâni a anunţat: 'PNL m-a desemnat ministru de Interne şi vice prim-ministru. Şi voi fi!' Iată că n-a fost. Şi s-a dus la Sibiu şi l-a trădat pe Antonescu. Pentru ce şi-a dat demisia şi a revenit? Antonescu cel puţin a fost consecvent cu o prostie pe care a făcut-o. Nu poate să existe prostie mai mare decât să legi demisia de un procet de 20% la europarlamentare. Ce-i trebuia asta? El a făcut o prostie inimaginabilă şi a persistat în această prostie. După episodul 2012, cu preşedinte interimar, a avut o schimbare radicală de atitudine pe scena politică, dar nu a fost convingător pentru cetăţeni după ce a făcut până în 2012", a spus Cataramă.

"Altă gafă uriaşă, cu bătaie lungă în campania electorală. A fost la un post TV şi a fost întrebat ce proprietăţi are. 'Am 6 case, din salariul meu şi al nevestei, de profesori.' Din 2 salarii de profesor nu se pot face nici în 100 de ani 6 case. Cum poţi tu să-ţi iei 6 case din salariul de profesor? După aia vrei să te voteze profesorii", a mai spus Cataramă.

Pe de altă parte, Cataramă a comentat în termeni duri incapacitatea liberalilor de a-şi desemna un preşedinte din propriul partid.
 
"PNL, în loc să se uite în ogradă şi să vadă că au oameni, tot timpul umblă să importe. Ce partid e ăsta care nu e capabil să aleagă din rândul membrilor săi un preşedinte? Ăsta e partid?", încheie Cataramă.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri