Carmen Dan, acuzată de Ministrul de Interne că a cumpărat o mașină de lux din bani publici pentru Dragnea

Friday, 17 January 2020, 16:49 Sursă: Realitatea.NET

Marcel Vela susține că au fost cumpărate și alte mașini de lux din banii Ministerului de Interne pentru Camera Deputaților în guvernarea trecută, pe care le vrea înapoi.

Acestea nu sunt singurele achiziții cu probleme făcute în minister, a mai spus Marcel Vela într-o conferință de presă, vineri.

„Avem preocuparea de a dota Poliția, avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme în București și în toată țara. Sunt în pregătire mijloacele sonore de avertizare pentru mai multe autoturisme Duster care vor fi repartizate inspectoratelor din țară.

Dar aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților (…) Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, cheltuind banii aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști”, a declarat ministrul de Interne.

„În mandatele foștilor miniștri au fost cumpărate și 4 mașini Touareg noi, cu 200.000 de euro, pentru Jandarmerie, care să asigure protecția demnitarilor PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puțin 500 de pistoale pentru polițiști”, a mai spus Marcel Vela.

Mașinile de lux cumpărate de Carmen Dan, folosite de Liviu Dragnea

Marcel Vela a mai afirmat faptul că afacerea a fost între Carmen Dan și cel care a condus Camera Deputaților: ”ori domnul Dragnea, ori cine a urmat după dânsul”.

Pe de altă parte, conform unui document publicat de un post de televiziune, autoturismele au fost conduse de către demnitari liberali, proveniţi chiar din partidul lui Marcel Vela. Conform documentului, autoturismul marca BMW seria 7 a fost condus de Ben Oni Ardelean şi de Marilen Pirtea. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 21:33:22
Unii bujetari sint descreirati de-a binelea !!!

In timp ce poporul se prostitueaza de foame, unii arunca cu banii ca la manelisti ...

Alte articole din: POLITICĂ