Bilanțul PNL, după aproape trei luni de guvernare

Saturday, 25 January 2020, 20:51 Sursă: Realitatea.NET

Raluca Turcan a precizat că "liberalii" au deja 15 puncte importante bifate și au pregătit terenul pentru un an în care să fie atrase foarte multe fonduri europene.

”Astăzi am urat un sincer succes în câștigarea viitoarelor alegeri colegilor din PNL sectorul 3 și din PNL Bucuresti!

Avem toate motivele să câștigăm alegerile: partidul este puternic și guvernează bine țara, avem cel mai puternic partener, Klaus Iohannis, adversarul este in degringoladă și, din nefericire, Bucureștiul este de câțiva ani abandonat la propriu de conducerea PSD-istă.

Un asemenea context politic nu vom mai avea cu una cu două și ar fi păcat ca PNL să nu dea conducerea Bucureștiului și cât mai multe primării de sectoare.

Avem nevoie de implicare maximă, responsabilitate și răspunsuri prompte la uriașa campanie de dezinformare pornită împotriva noastră.

Să o luăm pe rând:
PNL este la guvernare și guvernează bine:
Am închis bine anul trecut deși: 
- aveam neacoperite cheltuieli de 10 mld. de lei,
- întreprinzători blocați cu facturi neonorate din partea statului sau întârzieri la plata TVA de luni de zile.

Am făcut bugetul de anul acesta cu bani prevazuți pentru: 
- acoperirea marilor cheltuieli de anul aceata, 
- debirocratizare, simplificare, digitalizare.
- atragerea de bani europeni să facem țara să se dezvolte.

Dacă tragem o linie vedem că DOAR datorită PNL: 
- prețurile la pompă au scăzut prin eliminarea supraacizei, 
- am salvat 1,5 mld. de euro de la decomitere, 
- dăm drumul la propriu, nu din vorbe, la marile proiecte de infrastructură, 
- am eliminat recursul compensatoriu;
- am majorat alocațiile pentru copii și le indexăm cu rata inflației;
- am deblocat sectoarele telecomunicațiilor, energiei, bancare;
- am desecretizat dosarul 10 August,
- am dat primăriilor mai mulți bani pentru investiții prin preluarea a jumătate din cheltuielile cu asistența socială.

Am făcut multe și mai avem multe lucruri bune de făcut. Trebuie însă sa coborâm milităria exigenței activității statului față de oameni.

De aceea:
- am luat măsura cea mai fermă pentru alegerea primarilor în II tururi, să dăm primarul prin reprezentare și legitimitate;
- am intrat în plin proces de declanșare a anticipatelor, pregătim angajări de răspundere care rezolvă problemele țării. Dacă ne vor împiedica prin moțiune să le rezolvăm, mergem direct la anticipate.

Vrem să deblocăm Parlamentul de frăția șmecheriei și imposturii, să-l facem să lucreze.

Nu putem continua cu un guvern care lucrează și un Parlament care blochează!
În Parlament este ca în București. Dacă în București au lăsat orașul de izbeliște, au încurcat bugetele primăriilor cu buzunarele partidului, au dat bani pe orice, numai pe binele bucureștenilor NU, în Parlament au confiscat comisiile și blocheaza orice lege care este în interesul oamenilor.

Adevarul este că în București se circulă din ce în ce mai rău, poluarea ne răpește câțiva ani buni din viață, lipsesc soluțiile concrete pentru parcări, pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale sau educaționale. Oamenii sunt din ce în ce mai singuri în lupta pentru aceste servicii garantate de Constituție. Aici intervine rolul vostru. Prompt și determinat: Să faceți ca acest abuz PSD-iar să ia sfârșit. De restul țării ne ocupăm noi!

Am încredere în Organizația PNL sector 3 că este o echipă unită și determinată, care să fie aproape de comunitate. Bucureștiul are nevoie de o direcție și de oameni capabili să pună în practică proiecte așteptate de oameni.

Cu un Guvern PNL, cu Primării conduse de liberali și cu o majoritate confortabilă în Consiliile locale și în Parlament - vom putea reconstrui Bucureștiul și întreaga țară”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 04:19:52
Paine si circ in Romanica

Vai de capul nostru, mare nenorocire au facut cei care i-au bagat pe usa din dos in guvern pe mamaligarii astia. Traiesc din plicuri cu spagi, cersetori permanenti de mita si traficanti de influenta.

2020-01-26 04:56:25
Robert

A desecretizat dosarul 10 august!?! Si ce a facut cu el? A gasit ceva? Bai frate pe bune astia trebuie dati jos urgent, ne facem de panarama peste tot cu oameni de genul asta in guvern. A deblocat sectoarele bancar , telecomunicatii si energie.. da am vazut la ce dobanzi si cu ce sume au botezat bancile evident nu CEC sau banca Transilvania, ne-am lamurit si cu asta, la energie au reluat contractarea cu "baietii destepti" iar la telecomunicatii probabil ca se refera la investitiile in 5G evident americane, adica banii romanilor merg in sateliti si antene americane la fel ca si banii pentru armament american inutil. Le-a semnat Iohanniss contracte de 11 miliarde de USD si a venit zambind cu o sapca, ma rog, asta este nivelul lui.... Pe bune ca nu am timp sa comentez fiecare punct din cele 15 dar mi-e si scarba de personajul care a facut anuntul bilantului.

Alte articole din: POLITICĂ