Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu: Nu am încălcat niciodată legea cu bună știință

Tuesday, 12 May 2015, 21:40 Sursă: REALITATEA.NET

Iată fragmentul din interviul acordat psnews.ro, în care Traian Băsescu vorbește despre posibile infracțiuni pe care le-ar fi comis: 

Laura Chiriac: Domnule preşedinte, o ştiţi cu siguranţă, aveţi mulţi detractori, auziţi în fiecare zi, se lansează un fel de AMR, cât a mai rămas până lui Băsescu însuşi i se va întâmplă ceea ce vedem la televizor. Cât timp doamna Udrea era în arest se spunea că dumneavoastră ieşiţi public de teama că domnia sa ar putea să facă nişte denunţuri care v-ar incrimina chiar pe dumneavoastră. Aveţi o temere?

Traian Băsescu: Nu am nicio temere, pentru că nu am încălcat niciodată legea. Sau dacă am făcut-o, nu am făcut-o cu bună ştiinţă. Pot să fiu neglijent, dar în niciun caz un om care să fi aranjat ceva cu bună ştiinţă, să fie ceva ilegal.

Laura Chiriac: Neglijenţa se plăteşte şi ea.

Traian Băsescu: Se plăteşte şi ea, dar sper că nu sunt elemente de neglijenţă în activitatea mea. Ce am vrut să subliniez, a fost că nu există factori intenţionali în a fi făcut vreodată ceva ilegal. Mai mult decât atât, nu există om care să poată spune că a făcut cu mine un aranjament pentru bani, că l-am sprijinit la ceva pentru că mi-ar fi dat ceva. Nu există. Deci eu, în ceea ce o priveşte pe doamna Udrea sau pe oricine altcineva, nu am nicio îngrijorare. Dincolo de faptul că nu am nicio ingrijoare în principiu, ştiind că nu pot exista afirmaţii serioase că aş fi fost implicat în ceva ilegal. Mai este un lucru. Doamna Udrea nu e tipul de om care să încerce să îşi salveze pielea prin delaţiuni. Am văzut-o toţi, este, după mine, un om onest şi care crede în dreptatea lui, nu are nevoie să încerce să îşi scape pielea prin delaţiune. Ea a fost victima delaţiunii, să sperăm că va reuşi să îşi rezolve problemele acestea în instanță. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ