Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alina Gorghiu: PNL a fost întotdeauna partenerul președintelui Iohannis

Tuesday, 25 February 2020, 20:31 Sursă: Realitatea Plus

„Mâine avem ședință de Birou Executiv, unde se va lua decizia legată de mandatul pentru Cotroceni. Vom avea nominalizarea după ședința de mâine. Partidul Național Liberal întotdeauna a fost partenerul președintelui Klaus Iohannis. Vom încerca să punem onest pe masă toate variantele de ieșire din acest blocaj politic. Eu nu cred că trebuie spus adio anticipatelor. O bună guvernare nu poate fi realizată decât cu o majoritate guvernamentală în Parlament. Nu cred că refuză nimeni din PNL o alternativă la alegerile anticipate”, a mai spus Gorghiu.

Senatorul PNL a mai precizat că partidul pe care îl reprezintă nu dorește alegeri anticipate doar pentru faptul că formațiunea stă bine în sondajele de opinie.  De asemenea, Alina Gorghiu a mai spus că așteaptă și motivarea Curții Constituționale.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-15 16:21:27
Vasile

Exprimarile de pe burtiera "virusul COVID 19" sau "infectarea cu COVID 19" nu sunt corecte. Denumirea oficiala a virusului este Noul coronavirus, Corona virus 2 sau SARS-Cov-2. COVID-19 este infecția produsa de acest virus. Va rog sa transmiteți și celorlalte televiziuni.

Alte articole din: POLITICĂ