Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alin Teodorescu: Toate acuzațiile de blat între politicieni sunt doar spectacol politic

Wednesday, 20 May 2015, 10:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu a fost blat intre cei trei, desi s-au acuzat in pereche ca sa spun așa, Iohannis îi acuza pe cei doi, Ponta pe actualul si fostul presedinte, fostul presedinte ii acuza de blat pe actualul președinte si actualul prim ministru, este spectacol politic sau in limba romana, mai academic: circ!", a explicat sociologul și analistul poltiic Alin Teodorescu, la Prime Time News.

"Daca va aduceti aminte cum s-a desfasurat campania nu a fost niciun blat. Traian Băsescu a incercat sa faca ceva din propriul sau candidat care s-a prezentat foarte slab. Era clar ca Victor Ponta a pierdut din momentul in care s-a inscris in cursa, era clar ca va avea un contracandidat foarte puternic, a fost un contracandidat special a vorbit putin, a impresionat foarte mult oamenii, dar ce a pierdut Victor Ponta a pierdut pe greselile sale si ale echipei sale", a mai spus Teodorescu. 

Klaus Iohannis scrie în noua sa carte care va fi lansată sâmbătă la Bucureşti, că, în timpul campaniei prezidenţiale, Victor Ponta şi Traian Băsescu au avut o înţelegere.

"Îmi amintesc că Traian Băsescu a afirmat că sunt un individ profund corupt, în timp ce PSD-ul derula, pe la diverse posturi TV, fel de fel de scenarii absurde, cu mine ca protagonist: casele pe care le deţin, aberaţiile despre "traficul de copii", de care am fost acuzat, "mafia retrocedărilor" pe care aş fi servit-o ca primar şi câte şi mai câte. Focurile încrucişate care mă vizau şi dintr-o parte, şi din cealaltă sunt indicii puternice pentru un blat Ponta-Băsescu", scrie Iohannis.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ