Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr actor susţine că e fiul lui Eddie Murphy. Actorul NEAGĂ, dar ASEMĂNAREA e FANTASTICĂ

Wednesday, 22 January 2014, 19:10 Sursă: Mediafax

Eddie Murphy a negat vehement că Brando este fiul său, iar reprezentantul legal al starului, avocatul Marty Singer, i-a trimis deja o serie de scrisori actorului de comedie, în care îl avertizează că i se vor cere compensaţii financiare de câteva milioane de dolari dacă nu îşi retrage afirmaţiile, informează tmz.com.

În aceste scrisori se menţionează că Brando a adoptat numele Murphy, că a jucat, alături de fiul lui Richard Pryor, Mason, în turneul "Sons of Comedy" chiar rolul lui Eddie Murphy şi că şi-a făcut apariţia într-o cafenea frecventată de star strigând "Tatăl meu nu vrea să stea de vorbă cu mine".

Pe de altă parte, Brando i-a trimis o scrisoare lui Eddie Murphy în care precizează că nu s-a prezentat niciodată drept fiul lui, calificând acuzaţiile lui Murphy drept "josnice, demne de dispreţ, patetice, deplorabile şi respingătoare". De asemenea, acesta este hotărât, la rândul său, să îl dea în judecată pe Eddie Murphy pentru defăimare, dacă va mai continua cu această campanie de intimidare.

Eddie Murphy, în vârstă de 52 de ani, a şocat pe toată lumea după ce a declarat că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu cântăreaţa Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său. Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fetiţa.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Cum arată FIICA lui EDDIE Murphy


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN