Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Madonna şi-a înfuriat fanii. Gestul pe care l-a făcut e revoltător

Friday, 22 January 2016, 23:11 Sursă: REALITATEA.NET

Vedeta susţine în prezent mai multe concerte în cadrul turneului "Rebel Heart", în Statele Unite ale Americii. Cântăreaţa a fost criticată că întârzie la concerte şi a fost acuzată că a urcat pe scenă în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Înainte de concert, reprezentanţii interpretei au transmis un anunţ prin care i-au avertizat pe fani că din cauza amânării spectacolului cu trei ore ar putea pierde ultimul tren către casă. "Din cauza unor circumstanţe pe care nu le putem controla, spectacolul din această seară va începe în jur de ora 22.45 şi se va încheia în jur de 01.15. Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că ultimul tren va pleca la 01.15", au scris reprezentanţii Madonnei, potrivit Mediafax.

Cu toate acestea, concertul ar fi început după ora 23.00, iar în timpul spectacolului Madonna a ridiculizat acuzaţiile legate de consumului de alcool, bând dintr-un pahar cu un lichid incolor şi declarând: "Încerc doar să îmi câştig noua reputaţie de alcoolică bând pahare cu apă şi aruncându-le după aceea în public. Încep să mă obişnuiesc cu faptul că sunt greşit înţeleasă".

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Cel de-al 13-lea album de studio din cariera Madonnei, "Rebel Heart", lansat pe 9 martie, a generat păreri împărţite în rândul criticilor de specialitate şi chiar în rândul fanilor artistei. Vânzările din primele săptămâni de după lansare pentru acest material discografic, al 13-lea din cariera ei, au fost mai mici decât cele generate în perioada echivalentă de precedentul ei album, "Hard Candy", apărut pe piaţă în 2008. Specialiştii explică acest semi-eşec al cântăreţei americane prin faptul că ritmurile electro de pe noul album nu au fost suficient de antrenante pentru a-i convinge pe critici, iar unii dintre internauţi merg până într-acolo încât spun că a sosit timpul ca Madonna să se retragă din activitate.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN