Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Katherine Heigl cere 6 milioane de dolari de la un lanţ de farmacii american

Thursday, 10 April 2014, 16:46 Sursă: Mediafax

Vedeta a acuzat lanţul Duane Reade Inc. de faptul că a folosit în materialele sale promoţionale o fotografie a ei, care o prezintă în timp ce ieşea dintr-una dintre farmaciile grupului, informează bbc.co.uk.

Plângerea oficială a actriţei americane a fost înregistrată miercuri, la Tribunalul din Manhattan.

În acele documente, Katherine Heigl afirmă că a fost fotografiată recent de paparazzi, la New York, în timp ce ieşea dintr-o farmacie Duane Reade.

Actriţa spune că lanţul farmaceutic a decis să îi exploateze acea imagine, în scopuri comerciale, în ciuda protestelor sale.

Katherine Heigl a spus, totodată, că intenţionează să doneze unei fundaţii care ajută animalele orice sumă ce îi va fi acordată de instanţă.

Anul trecut, Katherine Heigl a ocupat locul al doilea în topul actorilor plătiţi exagerat la Hollywood, fiind depăşită de Adam Sandler. Potrivit revistei Forbes, pentru fiecare 1 dolar cu care a fost plătită pentru filmele ei din 2013, actriţa a generat pentru marile studiouri hollywoodiene venituri de 3,5 dolari. Unele dintre cele mai recente filme ale sale, precum "Un cuplu mortal/ Killers" şi "Face toţi banii/ One for the Money", au fost eşecuri de box office.

Katherine Heigl a câştigat însă un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Izzie Stevens din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey" şi s-a remarcat apoi pe marele ecran în filme precum "Un pic însărcinată/ Knocked Up" şi "27 de rochii/ 27 Dresses".

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN