Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Cine este Tiberiu Albu, castigatorul de la Vocea Romaniei

Saturday, 20 December 2014, 12:12 Sursă: REALITATEA.NET

VOCEA ROMÂNIEI. Inițial în echipa Smiley, Tibi a fost salvat în etapa duelurilor de Tudor. Alegerea s-a dovedit a fi una plină de inspirație, deoarece Tiberiu a reușit să ajungă până în marea finală cu vocea sa și a cucerit telespectatorii prin timbrul său deosebit.

Parcursul lui Tibi în show-ul vocilor a fost spectaculos, iar momentele sale au declanșat ropote de aplauze. Momentul în care a interpretat piesa Dream on a fost cel care a declanșat transformarea lui în rock-star!

În marea finală Tibi a intrepretat trei piese: Phantom of the Opera, Ana și Stairway to Heaven.

“Tibi a ales ca doar vocea lui să conteze în acest concurs. Aș vrea să îți mulțumesc pentru discreția și caracterul tău”, a adaugat Tudor Chirila.

VOCEA ROMÂNIEI. Tiberiu a fost imbratisat de toata echipa de la Vocea Romaniei, inclusiv de logodnica lui Moga, Bianca Lapuste. “Este un baiat timid si modest. A fost o placere sa lucram cu el”, au povestit oamenii din echipa.

“A castigat cine a meritat cu adevarat, a castigat muzica adevarata, Romania a castigat o mare valoare! Felicitari Tibi, felicitari Tudor!”, au scris fanii pe Facebook, potrivit evzmonden.ro.

BOMBĂ la Vocea României: A câștigat 100.000 euro după ce a fost ELIMINAT de primul antrenor

 

VOCEA ROMÂNIEI. Cine a câştigat finala "VOCEA ROMÂNIEI"


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN