Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce cuplu FAIMOS de la Hollywood e la un pas de DESPĂRŢIRE. Au devenit PĂRINŢI acum 3 luni

Tuesday, 23 December 2014, 15:21 Sursă: Mediafax

Cei doi actori au fost extrem de încântaţi de venirea pe lume, în urmă cu trei luni, a fiicei lor, Esmeralda Amanda, însă, potrivit tabloidelor americane, se pare că presiunea exercitată de calitatea de părinte a devenit mult prea mare pentru ei.

Revista OK! a anunţat, luni, că Ryan Gosling şi Eva Mendes au trăit separat în ultimele săptămâni. Actriţa, în vârstă de 40 de ani, a rămas singură cu fiica ei, în reşedinţa din Los Angeles a cuplului, în timp de Ryan Gosling, în vârstă de 34 de ani, îşi petrece tot timpul în statul american Georgia, unde filmează pentru pelicula "The Nice Guys".

OK! Magazine a fost prima publicaţie din lume care a raportat faptul că Eva Mendes era însărcinată şi că urma să aibă un copil cu colegul ei din distribuţia filmului "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines".

"E mai mult decât simplul stres generat de venirea pe lume a unui copil. Ei abia îşi mai vorbesc", a dezvăluit o sursă pentru acest tabloid american.

"Eva l-a dat la o parte pe Ryan", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit presei americane, actriţa de origine cubaneză a refuzat să îşi ia fiica şi să se mute pentru o vreme în Atlanta, pentru a fi mai aproape de iubitul ei.

O altă sursă a făcut următoarea declaraţie pentru OK! Magazine: "Aşadar, în loc ca el să vină la hotel în fiecare seară şi să îşi petreacă fiecare noapte alături de ele, el este acum nevoit să călătorească la Los Angeles cu avionul, la câteva zile, pentru a putea să-şi vadă fiica".

Cei doi actori, care şi-au început relaţia în 2011, în timpul filmărilor de la "The Place Beyond The Pines", au devenit pentru prima dată părinţi pe 12 septembrie, odată cu naşterea fiicei lor, Esmeralda Amanda.Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN