Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andreea Esca, despre PLECAREA din Pro TV. Oana Cuzino renunţă la revista CSID

Wednesday, 09 April 2014, 14:06 Sursă: REALITATEA.NET

Andreea Esca susţine că revista „The One" nureprezintă o concurenţă pentru PRO TV şi că nu s-a pus niciodată problema să aleagă între cele două funcţii: de prezentatoare a ştirilor PRO TV sau director editorial al revistei în cauză.

"Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce face u în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere", a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro

Esca susţine că, în prezent, lucrează intens la numărul aniversar al publicației.

"Noi împlinim 10 ani luna viitoare și suntem în plin proces de editare a revistei aniversare. Va fi un număr special. Pregătim și o petrecere cu această ocazie", a încheiat ştirista.

OANA CUZINO s-a despărţit de revista CSID "amiabil"

Revista Ce se întâmplă doctore – CSID a apărut pe piață, în aceste zile, fără Oana Cuzino, numele de care era legată publicația din portofoliul Mediafax Group.

Oana Cuzino, care realizează o emisiune cu același nume la Pro TV, era director editorial al revistei și semna un editorial în publicația Mediafax Group, companie deținută de Adrian Sârbu.

Orlando Nicoară, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro:

“De Oana Cuzino ne-am despărțit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-șef. Momentan nu avem un alt director editorial.”

Până la ora redactării articolului, Oana Cuzino nu a putut fi contactată.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN