Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ADEVĂRUL DUREROS despre căsnicia lui Mihai Neşu.De ce nu s-a produs divorţul,dacă ei traiesc separat

Sunday, 23 March 2014, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

S-au cunoscut la inceputul anilor 2000, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. In anul 2006 s-a casatorit si nimic nu parea sa le umbreasca fericirea. El era un fotbalist de top, iar ea era o sotie devotata, care avea grija sa isi faca sotul fericit. Nimic nu avea sa prevesteasca necazul care urma sa se abata asupra lui Mihai si a Mariei Nesu.

In anul 2011, in timpul unui antrenament, fotbalistul s-a accidentat si a fost la un pas de moarte. Medicii i-au salvat viata, insa Mihai a ramas paralizat de la gat in jos. Timpul a trecut, iar recuperarea acestuia nu a fost cea sperata. La jumatatea anului 2012, Maria si-a facut bagajele si a parasit locuinta lor din Olanda, refugiindu-se in casa parintilor sai din Oradea, orasul ei natal.

Au trecut aproape doi ani de atunci, timp in care cei doi si-au vorbit extrem de rar. Desi nu se mai pune problema unei impacari, nici Mihai si nici sotia sa nu au depus actele de divort. Unul pentru ca nu vrea, iar altul pentru ca nu... poate: "Mihai este extrem de trist, s-a inchis mult in el de cand Maria a plecat. Stiu ca au mai vorbit, insa Maria nu se mai intoarce la el. Ea are alta viata acum, s-a debarasat de trecut. Mihai nu cred ca ar vrea sa divorteze, el o iubeste, este sotia lui, sunt impreuna de cand erau niste copii. Ea nu divorteaza pentru ca este evanghelista si merge la o biserica neoprotestanta. Este o tipa cu frica lui Dumnezeu. Din cate am inteles, religia ei nu permite separarea, divortul", a declarat un apropiat al lui  Mihai Nesu, pentru CANCAN.ro.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN