Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbat reținut, după ce a incendiat trei mașini, în Capitală. Cine era piromanul

Friday, 21 February 2020, 09:01 Sursă: Realitatea.net

Potrivit unui comunicat, cercetările au fost declanșate în noaptea de 27 ianuarie când, la ora 03.50, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un autoturism, care s-a extins la alte două mașini parcate. Toate au fost distruse în totalitate. 

Deși, inițial, a existat ipoteza unui scurt circuit, polițiștii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi  provocat în mod intenționat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului. 

Imagine

Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, polițiștii  au administrat un întreg probatoriu care a condus la presupunerea rezonabilă  că incendiul ar fost  provocat, în mod intenționat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate, mai menționează sursa citată.

Cercetările sunt continuare de Secția 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu bărbatul în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

 Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL