Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate

Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate

Potrivit astrologilor, zodiile cărora le place să trăiască singure sunt de fapt zodiile individualiste ale zodiacului. La urma urmei, ai nevoie de o doză mare de curaj să faci toate treburile singură, dar și avantajele sunt multe.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Când se pune cenuşă la dovlecei, de fapt. Sfatul de aur al legumicultorilor de top

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Lifestyle

Zodiac chinezesc, săptămâna 22-28 aprilie 2024.
Zodiac CHINEZESC, săptămâna 22-28 aprilie 2024. Energiile pasiunii se amplifică, odată cu apropierea verii. Trei zodii sunt sfătuite să învețe cumpătarea
În săptămâna 22-28 aprilie 2024, energiile pasiunii se amplifică, ajutate de influența puternică a Dragonului, simbol al puterii, curajului și norocului, alături de elementul Lemn, care aduce creștere, expansiune și vitalitate.  

Cramele Cotnari devin destinatie turistică pentru iubitorii de vinuri în cadrul campaniei “Crama Transparentă”
Cramele Cotnari devin destinatie turistică pentru iubitorii de vinuri în cadrul campaniei “Crama Transparentă” (P)
În această perioadă a anului, Cramele Cotnari au dat stratul unei noi campanii, Crama Transparentă, prin intermediul căreia compania întărește mesajul de cramă deschisă și transparentă în relația cu consumatorii direcți. Odată cu această campanie, au fost schimbate inclusiv etichetele sticlelor de vin demisec din gama Cotnari, eticheta albă inspirând faptul că poziționarea companiei în relația cu potențialii clienți este cât se poate de transparentă și onestă.

Ce conține, de fapt, cafeaua 3 în 1
Ce conține, de fapt, cafeaua 3 în 1. Pericolul ascuns din populara băutură, pe care mulți români o consumă des
Cafeaua 3 în 1 este una dintre băuturile preferate de mulți români. Această cafea instant este îndrăgită pentru faptul că se prepară rapid și oferă o combinație de cafea, zahăr și lapte sau cremă, creând astfel un gust echilibrat. Cu toate acestea, puțini consumatori sunt conștienți de compoziția exactă a cafelei 3 în 1 și de potențialele pericole ascunse.

Țara - fără coșuri de gunoi pe străzi. O decizie determinată de istorie și cultură
Țara fără coșuri de gunoi pe străzi. O decizie determinată de istorie și cultură
Vizitatorii care ajung în Japonia sunt adesea surprinși de absența coșurilor de gunoi pe străzile impecabil de curate ale țării. Deși poate părea neobișnuit, această practică are rădăcini adânci în cultura și istoria națiunii, fiind strâns legată de un eveniment tragic care a schimbat perspectiva națională asupra siguranței publice.

Ultimele stiri

Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Bărbatul care și-a trimis copilul de 6 ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Cazul șocant din județul Gorj a captat atenția opiniei publice din România. Un tată din localitate a fost acuzat că și-ar fi vândut copilul unei familii din Germania pentru suma de 900 de euro, o acuzație pe care bărbatul o neagă, insistând că nu a primit bani pentru acest transfer.

Un nou cutremur de magnitudine mare in Taiwan
Un nou cutremur de magnitudine mare in Taiwan. Localnicii sunt disperați, după ce insula a fost zguduită de peste 1000 de seisme în ultima lună
Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 s-a produs sâmbătă în apropierea districtului Hualien, în estul Taiwanului, a anunţat agenţia meteorologică a insulei, fără a declanşa alertă de tsunami în această insulă în care au avut loc luni şi marţi numeroase cutremure

O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece. Scene medievale în Fălticeni
Scene desprinse, parcă, din filmele medievale, au avut loc în județul Suceava. Un bărbat de 60 de ani a considerat că fosta sa concubină are nevoie de o exorcizare și, întrucât aceasta nu a împărtășit părerea lui, a luat-o cu forța și a dus-o la o mănăstire. Mai mult, filmul acțiunii are un deznodământ fericit, întrucât femeia răpită a fost salvată de o măicuță.

Interviu de excepție marca Ana-Maria Păcuraru cu Nathan A. Sales, unul dintre cei mai importanți oficiali americani în combaterea terorismului - VIDEO Exclusiv
Interviu de excepție marca Ana-Maria Păcuraru cu Nathan A. Sales, unul dintre cei mai importanți oficiali americani în combaterea terorismului - VIDEO
Interviu de excepție, pe tema combaterii terorismului, pe fondul creșterii tensiunilor din Orientul Mijlociu, realizat de jurnalista Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru, în duplex București - Washigton D.C., cu unul dintre experții americani de primă mărime în domeniu, Nathan A. Sales, ambasador cu responsabilități extinse și Coordonator pentru Contraterorism. 

Horoscop

Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se îndeplinesc
Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se îndeplinesc în Săptămâna Mare
Sărbătorile pascale sunt momente de bucurie și reunire, dar pentru unele zodii, această perioadă va fi cu adevărat magică. Astrologia indică faptul că anumite semne zodiacale vor experimenta momente de neuitat și împliniri neașteptate în această perioadă. Iată cele cinci zodii care se pot aștepta la un Paște de vis, cu dorințe ce se vor îndeplini și momente fericite alături de cei dragi.

Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024.
Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024. Se deschid porțile abundenței și comunicării, odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd. Patru zodii vor sărbători cu fast
Dupa o saptamana plina de schimbari datorate Lunii pline in Scorpion, energiile se vor schimba in acest weekend odata cu iesirea lui Mercur din retrograd. Acest aspect astral va aduce cu sine o mai mare claritate si fluiditate in comunicare si gandire, permitandu-ne sa ne concentrăm pe proiectele si relatiile noastre cu mai multa eficacitate si intelegere. 

Zodii cuceritoare. Nativii care te vor fermeca de la prima întâlnire
Zodii cuceritoare. Nativii care te vor fermeca de la prima întâlnire
Există unele zodii care sunt cuceritoare prin natura lor. Acești nativi au parte de multe momente uimitoare datorită felului lor de a fi. Pentru ei este ușor să inițieze conversații și să-și facă interlocutorii să fie fascinați de informațiile pe care le dețin.

Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekendul de Florii. Ce zodii își întâlnesc jumătatea chiar în zi de sărbătoare
Florii, o sărbătoare plină de bucurie și speranță, aduce cu sine și promisiuni astrale speciale. Iată ce îți rezervă astrele în dragoste pentru această perioadă magică!



Vezi emisiunile Realitatea Plus