Ziua eMAG – Lista produselor cu cele mai mari reduceri este aici

Monday, 07 December 2015, 07:47, Sursă: REALITATEA.NET

eMAG a împlinit 14 ani și a dat drumul unei promoții fabuloase de reduceri foarte mari de prețuri.

Adaugă părerea ta

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Lista completă cu oferta eMAG la împlinirea a 14 ani de existență poate fi găsită AICI.

În continuare am selectat produsele cu cele mai mari reduceri din cadrul promoției eMAG la împlinirea a 14 ani de la înfințarea celui mai mare magazin online din România care domină piața de retail.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Ziua eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy A5

Un telefon care înregistrază un discount de 300 de lei este Samsung Galaxy A5 care are o memorie de 16 Gb și funcția de 4G. Prețul exact poate fi găsit AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Ziua eMAG – Telefon Samsung G531 Galaxy Grand Prime

Un alt telefon de la Samsung foarte performant și care are o reducere de 21% de la eMAG tocmai în ziua în care magazinul împlinește 14 ani de existență este Samsung G531 Galaxy Grand Prime. Telefonul are o memorie de 8 Gb pentru stocarea fotografiilor și filmărilor și folosește 4G. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Samsung Galaxy S6

Unul dintre cele mai căutate și mai râvnite telefoane mobile de la eMAG și care beneficiază de o reducere foarte mare de 20% în cadrul promoției de azi este Samsung Galaxy S6 care devine foarte accesibil și folosește tehnologie de calitate Samsung. Telefonul are 32 Gb. Toate detaliile și prețurile sunt AICI.

Ziua eMAG – iPhone 5S

Celebrul telefon iPhone 5S, deși nu mai este de ultimă generați, folosește tehnologia de la Apple care este admirată de toți clienții eMAG și care acum are un preț redus cu 400 de lei. Vedeți oferta AICI.

Ziua eMAG – Telefon Allview P6 Life

Un telefon excelent pentru cei care vor să achiziționeze un gadget de calitate cu un buget mult redus. Telefonul este AllView P6 Life care poate administra două cartele sim iar prețul său are discount de ziua eMAG de 33%. Oferta poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Telefon mobil LG G4

Un alt telefon foarte puternic pe care îl recomandăm și are discount de la eMAG de 24% este LG G4 care folosește o memorie generoasă de 32Gb și funcția de ultimă oră 4G. Oferta poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Apple iPad Air 2

O tabletă foarte performantă și căutată la eMAG este Apple iPad Air 2 care are memorie de 16 Gb, poate fi conectată la internet prin Wi Fi și are un discount de 300 de lei. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Tableta Lenovo Tab 2

Tableta Lenovo Tab 2 A7=--10 ADAM este dotată cu procesor Quad Core de 1.3 Ghz frecvență și un display generos de 7 inch IPS. Tableta are memorie de 1 GB DDR3 și spațiu de stocare de 8 Gb. Poate fi conectată la internet prin Wi fi, iar prețul are discount de 25%. Oferta poate fi consultată AICI.

Ziua eMAG – Tableta Samsung Tab S2

O altă tabletă foarte puternică de la eMAG ce are discount este Samsung Tab S2 cu procesor Octa Core de 1.9 Ghz, 8 inch display, 3 Gb RAM, 32 Gb memorie și funcție de Wi Fi și 4G. Oferta completă o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Tableta Allview VIVA i7

O altă tabletă interesantă cu 28% reducere de preț este de la Allview și are un procesor puternic i7 Intel Quad Core de 1 Ghz frecvență și care se poate conecta la internet atât prin Wifi Cât și prin 3G. Tableta utilizează sistemul de operare Android. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Tableta Asus Zen Pad

O reducere importantă are și această tabletă de la Asus care e dotată cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.1 Ghz, 7 inch display și memorie de 16 Gb. Oferta completă de la eMAG o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Tableta Allview Ax4 Nano Plus

Ultima tabletă pe care v-o prezentăm de la eMAG este una de la Allview, foarte puternică, ce se paote conecta la internet prin Wifi și 3G, are procesor Dual Core de 1.3 Ghz și folosește sistemul de operare Android. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Laptop Acer Aspire

Acest laptop Acer de la eMAG beneficiază de reducere de 26% din preț și este dotat cu super procesor AMD Quad Core de 2.2 Ghz. Laptopul are 15.6 inch, 4 Gb și 500 Gb spațiu de stocare, iar sistemul de operare cu care vine preinstalat este Linux. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Laptop HP 250 G4

Laptopul HP 250 g4 ESTE DOTAT Cu un procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz, are 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb. În plus, laptopul e dotat cu unitate optică și placă video. Oferta completă cu reducere de 30% de la eMAG poate fi consultată AICI.

Ziua eMAG – Laptop 2 în 1 Acer Aspire

Un laptop foarte puternic are o reducere uriașă de la eMAG de 29%. Este vorba de 2 în 1 Acer Aspire care se poate transforma în tabletă și care e dotat cu procesor Intel Atom de 2.83 Ghz și are un display de 10.1 inch, e ușor de transportat datorită dimensiunilor reduse și are placă video Intel HD Graphics. Oferta o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Laptop Asus

Laptopul de la Asus are un procesor de ultimă generație Intel I7 cu frecvență de 2.4 Ghz și dimensiunea de 15.6 inch. Spațiu de stocare este unul foarte generos de 1 Tb, placa video este nVidia GeForce. Prețul cu reducere de la eMAG poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Laptop Asus

Un alt laptop de la Asus, ceva mai ieftin dar cu performanțe absolut fabuloase în raport cu prețul mult redus de la eMAG este acest model care are procesor Intel Core i5 cu frecvență de 2.2 Ghz, display de 15.6 inch HD și spațiu de stocare de 500 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Laptop Gaming Asus

Unul dintre cele mai puternice laptopuri din oferta eMAG este Gaming Asus care are un procesor de ultimă generație Intel i7 de 2 Ghz, 15.6 inch display cu rezoluție Full HD și o reducere generoasă pe care o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED LG

Acest televizor are una dintre cele mai mari reduceri de preț de la eMAG, de 27%. Televizorul are o diagonală de 80 Cm și este ideală pentru un dormitor de dimensiuni mari, iar rezoluția este HD. Oferta poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Televizorul de la Samsung este SMART și poate fi conectat la internet, prețul este unul foarte accesibil pentru calitatea televizorului, iar diagonala este de 80 cm, la o rezoluție Full HD. Oferta completă o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED LG

eMAG vine cu o reducere importantă și pentru televizorul LED LG care este un game tv ideal cu diagonală de 109 cm și rezoluție Full HD. Oferta cu reducere o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED Smart Android Philips

Una dintre cele mai importante reduceri de preț le are Televizorul LED Smart Android de la Philips care are rezoluția cea mai bună existentă pe piață în acest moment, 4 K ultra HD, și o diagonală de 102 cm. Oferta este AICI.

Ziua eMAG – Aparat foto digital NIKN COOLPIS L840

Aparatul foto digital de la Nikon are o reducere de preț de la eMAG de 35%, o ofertă foarte bună ce nu trebuie ratată. Aparatul are senzor de imagine de 16Mp și vine cu un cadou surpriză. Oferta poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Aparat foto DSLR Canon EOS 100D

Acest aparat foto este un DSLR și are o reducere importantă de la eMAG. Aparatul are senzor de 18 Mp și vine cu obiectivul EF-S de 18-55mm DC. Oferta poate fi consultată AICI.

Ziua eMAG – Cameră video sport Ultra HD GoPro

Este probabil cea mai bună cameră sport de pe piață și este la mare căutare, iar acum are  de la eMAG o reducere de 20% din prețul normal. Camera Hero 4 nu are nevoie de nicio prezentare, iar performanțele sale sunt incredibile. Oferta e disponibilă AICI.

Ziua eMAG – Mașina de spălat rufe Samsung ECO Bubble

Mașina de spălat rufe de la Samsung beneficiază de un discount important de 23% de la eMAG, este o mașină cu capacități importante, 1400 RPM, una dintre cele mai generoase spații de 8 Kg și face parte din clasa energetică A+++. Prețul e disponibil AICI.

Ziua eMAG – Combină frigorifică Arctic

Combina de la Arctic are 291l volum, o reducere de la eMAG tocmai în ziua în care împlinesc 14 ani pe piața românescă, de 25%, face parte din clasa energetică A+ și are o înălțime de 181 cm. Oferta completă o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Pachet incorporabile

Un pachet absolut avantajos de la eMAG este pentru cuptorul incorporabil Whirlpool care este electric și din inox și vine împreună cu o plită pe gaz dotată cu 4 arzătoare. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Mașina de spălat vase Star Light

Tot de ziua eMAG vine o ofertă cu 25% reducere pentru mașina de spălat vase Star Light care poate spăla până la 10 seturi cu 6 programe distincte de spălare, face parte din clasa energetică A+ și are dimensiunile standard de 45cm. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Aragaz Hansa

O ofertă de la eMAG tot cu discount de 25% este pentru aragazul Hansa care e dotat cu 4 arzătoare, are 50 cm și e de culoare albă. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Plită incorporabilă Domino electrolux

Producătorul din românia Electrolux are la eMAG o ofertă de plită cu reducere de 23%. Pluta este incorporabilă și este vitroceramic, cu 2 zone de gătit, are 39 cm și suprafață de sticlă neagră. Oferta poate fi consultată AICI.