Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Video incredibil cu Alexandru Arșinel pe terenul de fotbal, în 1970!

Tuesday, 10 February 2015, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

"Amintiri si inceputuri. Nationala Artistilor.Poate primul meci intre cantareti si actori, undeva prin 1970-1971, stadion Dinamo. Pentru cunoscatori, atentie la minutele 01:55 si 05:50 apoi urmariti numarul 11 de la albi. Vizionare placută", au postat cei din Naționala Artiștilor Fotbaliști, pe pagina de facebook a echipei.

Foto: Aurelian Andreescu

https://www.facebook.com/NationalaArtistilorFotbalisti?fref=nf

VIDEO - prima generatie din Naționala Artiștilor

Pe parcursul celor aproape 25 de ani de când a fost înființată oficial Naționala Artiștilor Fotbaliști, echipa a partifipat la o mulțime de turnee oficiale, unde a obținut mai multe trofee și medalii. Campionatul Mondial Art Football 2014 -Moscova  care a functionat cu regulament aprobat de fifa si UEFA le-a adus artiștilor români cea mai mare performanță obținută vreodată în istoria echipei. Titlul de campioni mondiali.

Următoarea competiție la care va participa Naționala Artiștilor va fi în 22-28 februarie, la Teheran-Iran, unde va avea loc Campionatul Mondial de Futsal al Artiștilor. Acolo români vor întâlni selecționatele artistilor din alte 8 țări. "Zilele acestea ne pregătim intens pentru campionatul de Futsal de la Iran. Echipa este într-o formă bună, iar eu am convingerea că vom fi la înălțime și vom ocupa un loc de top", ne-a asigurat fostul rapidist, Daniel Chiriță, actual antrenor al Naționalei Artiștilor, 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE