Vești bune despre Leo Iorga

Saturday, 10 May 2014, 14:59 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

"Leo este în aceeaşi stare neurologică ca înainte de operaţie - are o mică scădere de forţă musculară pe piciorul drept cauzată de edem. Ţesutul muscular nefiind afectat, acesta se va recupera ulterior. Analizele de laborator sunt normale, iar RMN-ul de control făcut astăzi dimineaţă - care e cel mai important - arată că nu mai există rest de tumoră şi nici alte complicaţii (cheaguri de sânge, hemoragii sau altele). Vom continua să îl supraveghem zilele următoare", a spus doctorul Sergiu Stoica.

În funcţie de analizele anatomo-patologice, oncologii vor stabili dacă şi pentru ce perioadă este necesară radioterapia. Ulterior, la aproximativ o lună, se va reface un RMN de control. Pe lângă tratamentul medicamentos pentru edemul cerebral, parte din recuperare va fi gimnastica medicală şi kinetoterapia.

În aproximativ două săptămâni, Leo Iorga va putea să îşi reia activitatea, mai informează comunicatul.

Echipa de la Brain Institute din Spitalul Monza care l-a operat pe Leo Iorga a fost formată din următorii medici: dr. Sergiu Stoica (neurochirurg), dr. Mihai Crăciun (neurochirurg) şi dr. Anca Vişan (neuro-anestezist).
Solistul rock Leo Iorga, în vârstă de 50 de ani, a fost operat cu succes vineri, la Spitalul Monza din Bucureşti, unde medicii neurochirugi i-au scos o tumoră cerebrală de trei centimetri, după o intervenţie care a durat circa trei ore.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri