Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vampirii energetici, pericolul de lângă tine

Tuesday, 04 March 2014, 11:35 Sursă: REALITATEA.NET

Atunci când ne gândim la vampiri ne vin automat în minte acele imagini cu ființe supranaturale, cu dinți ascuțiți și care se hrănesc cu sângele persoanelor nevinovate. Spre deosebire de cei clasici, vampirii energetici, numiți și sociali, se „hrănesc“cu forța zilnică necesară concentrării, cu bunăvoința ta și astfel îți consumă energia în rezolvarea problemelor lor. Învață să-i recunoști și vei avea puterea „să le ții piept“.

Vampirul lipitoare

Este acea persoană din anturajul tău care se ține „ca scaiul"de tine. Are mereu are necazuri și caută o persoană căreia să-i povestească prin ce greutăți trece. Dacă nu este în căutarea unei soluții, atunci vrea compasiunea ta, își dorește pe cineva care să-i poarte de grijă. Nu-ți oferă nimic la schimb, dar îți cere totul.

Vampirul victimizării

Are obiceiul de a stârni în jurul lui adevărate drame, în care el joacă mereu rolul victimei. Dă vina pe soartă pentru situația nefastă în care se află, dar nu permite niciodată să fie ajutat, dorind să stârnească mila celor din jurul lui. De îndată ce arăți că-ți pasă de el va avea grijă să fie mereu o victimă neajutorată în ochii tăi.

Vampirul aroganței

Acest tip de vampir se crede atotștiutor. Nu va sta niciodată să-ți asculte argumentele, deoarece el consideră că are întotdeauna dreptate. Vei încerca mereu să-i faci pe plac, dar niciodată nu va fi de ajuns, iar din acest motiv te vei simți secătuită de energie.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE