Top 5 bărbaţi bine îmbrăcaţi

Thursday, 13 February 2014, 16:32, Sursă: REALITATEA.NET

Credeai ca numai noi, femeile, acordam o importanta desavarsita felului in care ne imbracam si doar noi petrecem ore in sir in fata oglinzii, punand cap la cap cele mai spectaculoase piese vestimentare? Ei bine, se pare ca exista barbati bine imbracati care sunt hotarati sa ne intreaca la acest capitol!

Adaugă părerea ta

La capitolul barbati bine imbracati, am lasat deoparte vedetele si am decis ca de aceasta data sa ii luam in vizor pe cei mai consacrati bloggeri de moda din lume, care reusesc de fiecare data sa se faca remarcati prin stil si originalitate vestimentara. Din fericire, se pare ca tot mai mult barbati sunt hotarati sa lase deoparte frizurile a la Justin Bieber, pantalonii cu turul (cat mai) lasat si falsele aere de bad-boy, in favoarea costumelor sau pieselor vestimentare care, combinate cu o atitudine pe masura, au puterea de a transforma barbatul modern intr-un adevarat gentleman.  

Delecteaza-te si tu cu imaginile barbatilor bine imbracati!

Barbati bine imbracati: Hot & cool guy

Primul barbat bine imbracat pe care vrem sa ti-l prezentam, este Adam Gallagher, posesorul blogului I Am Galla. La doar 22 de ani, Adam este deja cunoscut in peisajul modei americane, el descriindu-se ca fiind un "spirit liber al New York-ului". Nelipsit de la prezentarile de moda, Adam isi delecteaza periodic admiratoarele cu tinutele sale foarte chic, adoptand in mare parte un stil vestimentar elegant-clasic, cu usoare influente urban.  

Mergand pe principiul "Un costum bine croit are acelasi efect asupra unei femei pe care il are lenjeria intima sexy asupra unui barbat", Adam ramane fidel sacourilor, costumelor elegante si camasilor, pe care le poarta in cele mai reusite combinatii. Majoritatea barbatilor prefera sa mearga la plaja in tricouri sau maiouri? Nu si Adam Gallagher, care nici la malul marii nu se desparte de camasa usor descheiata. In plus, unde ai mai vazut barbat care sa isi plimbe, imbracat in costum, cainele in parc?

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Alte articole din: MODĂ & FRUMUSEŢE