Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ȘTIRE BOMBĂ! Adrian Enache a intrat în POLITICĂ

Monday, 27 October 2014, 12:15 Sursă: REALITATEA.NET

De-a lungul aniilor tot mai multe personaje din showbiz au acceptat să-și asocieze imaginea cu anumite partide politice, ba chiar au aderat la ele. Adrian Enache, sau “Megastar-ul” cum îi spun aproapiații, a fost invitat în 2010 să candideze la funcția de Deputat, în orașul natal, Galați.  

Propunerea a venit direct din partea lui Călin Popescu Tăriceanu! Fostul Prim- Ministru a fost fascinat de influența pe care artistul o are în fața publicului și de modul în care a determinat spectatorii să-l primească pozitiv pe omul policitic.

“Era campanie electorală și am fost chemat la Galați să cânt. Apoi trebuia să mențin atmosfera pozitivă la apariția lui Călin Popescu Tăriceanu, într-o perioadă în care toată lumea îl huiduia, pentru că nu promitea pensii mai mari. Dar el era sincer și spunea că nu sunt fonduri pentru așa ceva. Faptul că la urcarea pe scenă publicul a fost încins și l-a primit cu aplauze, a fost o satisfacție enormă pentru el. Ulterior el mi-a recomandat să candidez pentru că oamenii mă iubesc și mă vor vota. N-a fost scris să devin deputat, dar am rămas prieten cu C. P. Tăriceanu, iar acum pe el îl votez”, ne-a mărturisit Adrian Enache.

Colegii de partit l-au sabotat
Din nefericire pentru Adrian Enache, interesele materiale și bunurile promise de contra-candidații i-au determinat pe colegii de partid să nu-l mai susțină, ci să îl să îl scoată din cursa pentru funția de deputat, deși sondajele arătau că are șanse mari.

Din acel moment, artistul a mărturisit că îi este scârbă de politică, și nu mai vrea să audă de acest domeniu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE