Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul tenului perfect al turcoaicelor. Cu ce îşi dau pe faţă în fiecare dimineaţă

Tuesday, 31 March 2020, 11:57 Sursă: Realitatea.net

Apă de trandafiri

Unul dintre motivele pentru care turcoaicele au pielea mereu întinsă şi mătăsoasă este apa de trandafiri, pe care o pulverizează pe faţă în fiecare dimineaţă, pentru a avea tenul întins şi catifelat. 

Este un tonifiant natural şi oferă pielii o strălucire aparte. 

Iată o reţetă simplă, de preparare a apei de trandafiri: puneţi la macerat o mână de petale de trandafiri, într-o jumătate de pahar de apă. Lăsaţi-le la macerat de seara până dimineaţa, apoi filtraţi lichidul. Separat, turnaţi o jumătate de pahar de apă clocotită, peste o mână de petale de flori, lăsaţi-le la infuzat 20 de minute, apoi strecuraţi. Combinaţi infuzia cu maceratul şi veţi obţine apă proaspătă de trandafiri, care rezistă la frigider, nu mai mult de 3 zile.

Iaurt

Iaurtul făcut în Turcia este vestit pentru gustul său delicios, aşa că nu e deloc de mirare că multe mâncăruri apetisante îl au în compoziţia lor. Femeile din Turcia îşi prepară în mod obişnuit o mască din iaurt, amestecat cu puţin suc de lămâie, şi o aplică pe faţă şi pe întregul corp, pentru a-şi hrăni şi a-şi întineri pielea.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE