Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pe cine a trimis Universul să te salveze, în funcție de zodie

Friday, 29 November 2019, 10:31 Sursă: Realitatea.net

Poate că nu simțim cu claritate asta și ni se pare că suntem total singuri când dăm de necaz. Dar, în realitate, cineva apare în calea noastră și ne sugerează o soluție pentru problemele noastre sau ne susține în mod concret să ajungem la liman, scrie DivaHair.ro.

Oricine poate fi acel sprijin trimis de Univers, un prieten sau un necunoscut, persoana iubită sau cineva din familie, chiar și un copil sau o ființă necuvântătoare.  

Cine este salvatorul tău, în funcție de zodie

Berbec

Persoana iubită este îngerul tău păzitor și eroul care te salvează. Oricând te afli la ananghie poți apela la cel pe care îl iubești, iar el nu va ezita să-ți sară în ajutor. De multe ori poți intra în necaz, din cauza firii tale nestăpânite, fie că ai un accident, ești amenințată de o persoană agresivă sau ai nevoie să plătești anumite daune sau reparații. Iubitul îți este mereu alături și nici măcar nu se supără vreodată pe tine.

Taur

Dacă ești căsătorită, soțul tău este primul care îți sare în ajutor când dai de necaz. Dar te poți baza și pe frații tăi, care sunt gata să te susțină cu idei sau cu bani. Ai parte de o familie care îți este mereu alături și nu trebuie să-ți fie teamă vreodată că nu te vei descurca, indiferent cât de dificilă este situația prin care treci.

Gemeni

Nu ești genul care să cauți ajutor la altcineva atunci când ai o problemă. Totuși, dacă nu găsești calea de ieșire, Universul îți va trimite în cale un ajutor, o persoană pentru care ai un mare respect sau admirație. Poate fi mentorul tău, ghidul tău spiritual sau un prieten care te îndrumă mereu și îți dă cele mai bune idei. În viață vei trece prin unele clipe de impas când va trebui să te bazezi pe sprijinul altora, în special în ceea ce privește sănătatea ta.

Rac

Ai o persoană de suflet la care apelezi mereu când dai de bucluc. Poate fi o prietenă foarte bună, propria mamă sau o rudă în care ai încredere. Oricum, ești una dintre zodiile protejate de Univers. Chiar dacă vei trece prin multe provocări în viață și vei suferi uneori destul de tare, totdeauna vei găsi un umăr pe care să plângi și o persoană care să te salveze.

Leu

Apelezi, de regulă, la iubitul tău atunci când te afli în dificultate, pentru că te bazezi pe judecata lui limpede și pe intervenția fermă. Deși îți place să strălucești și să demonstrezi celorlalți că te descurci și singură, ajutorul partenerului îți este necesar ca aerul în multe situații. Chiar dacă nu îi recunoști fățiș meritele întotdeauna, îl consideri salvatorul tău trimis de Univers.

Fecioară

În general, te bazezi mai mult pe forțele proprii decât pe ceilalți, întrucât consideri că tu faci lucrurile cel mai bine. De aceea, te simți adesea destul de singură și stresată în diferite situații, care altora nu li s-ar părea atât de grele. Încerci să compensezi prin muncă asiduă, dar uneori chiar nu mai faci față. Ei bine, chiar atunci Universul intervine în viața ta și îți trimite un ajutor nesperat, în persoana unui străin sau a unei cunoștințe, care te susține când te aștepți mai puțin.

Mai multe pe DivaHair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE