Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patru întrebuinţări inedite ale foliei de aluminiu. Cum îţi ascuţi foarfecele cu ajutorul ei

Friday, 01 April 2016, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

Iată, aşadar, câteva întrebuinţări mai puţini cunoscute ale foliei de aluminiu:

1. Ascute foarfeca - ia o folie de aluminiu mai mare, împătureşte-o în mai multe straturi, apoi taie-o cu foarfeca. Dacă este nevoie, fă această operaţiune de mai multe ori, iar rezultatele se vor vedea imediat.

2. Redirecţionează căldura în casă - în anotimpul rece, poţi folosi un truc pentru a păstra mai bine căldura în casă. Lipeşte o folie mare de aluminiu în spatele caloriferelor. Astfel, căldura degajată de calorifer va fi redirecţionată spre interiorul camerei şi nu se va mai pierde prin perete.

3. Înlocuitor al bureţilor de sârmă - pentru a curăţa oalele arse, dacă nu ai un burete de sârmă, poţi folosi folia de aluminiu. Ia o bucată mai mare, mototoleşte-o şi freacă obiectele din bucătărie pătate. La final vor rămâne strălucitoare!

4. Bună la călcatul rufelor - pentru că folia de aluminiu este un conductor excelent de căldură, aceasta te ajută să calci rufele mai uşor, pe ambele părţi deodată. Pune o bucată de aluminiu între cele două suprafeţe de călcat şi vei vedea că vei termina treaba mult mai repede.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE