O româncă susţine că bunica ei moartă i-a trimis un selfie de pe lumea cealaltă

Saturday, 05 July 2014, 17:47 Sursă: Mediafax

Autor: Realitatea.NET

"Când am pornit telefonul, am rămas îngrozită văzând faţa bunicii mele. Părea să aibă un şarpe în jurul gâtului şi fotografia părea să fi fost făcută printr-o gaură, de parcă ar fi fost realizată printr-o bucată de material ruptă, care separă viii de morţi. Am fost cu fotografia la prezicătoare, care mi-a spus că bunica mi-a trimis un mesaj de pe lumea cealaltă, iar şarpele din jurul gâtului era un simbol al faptului că era pedepsită pentru păcatele ei. A luat legătura cu noi ca să ne spună că, dacă ne vom ruga pentru ea, vom putea să îi salvăm sufletul", a spus femeia, citată de tabloidul britanic Daily Mail.

După acest incident, Gina Mihai şi familia sa au petrecut mult timp la biserică, rugându-se.

"Bunica mea a murit în urmă cu trei ani şi nu i-am făcut parastas. Făceam gogoşi şi nu am vrut să murdăresc telefonul, aşa că l-am pus în buzunar, iar când l-am scos, am văzut această imagine pe telefon. Prezicătoarea mi-a spus că am greşit că nu am dat de pomană pentru ea şi nu a fost întâmplător că m-a contactat în timp ce găteam. De atunci, merg în fiecare zi cu gogoşi la cimitir", a spus Gina Mihai.

"Preotul din sat mi-a spus că este nevoie să dăm 40 de zile de pomană (...). Vrem ca sufletul ei să se mântuie", a adăugat Florica Mihai, o rudă a femeii.

"Selfie" este un autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil, care în general este publicat online pe reţelele de socializare.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri